| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Začněme od nás

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
Lída.
7.10.2003 12:57:24
Meto,
chtěla bych tě poprosit o radu, v jednom příspěvku k jinému článku jsi psala o vašich společných výletech s dětmi. Podle čeho vybíráš, kam pojedete? Mám děti čtyři a 1,5 roku, bydlíme v Praze a mám pocit, že kolem Prahy jsou jen pole a uvnitř kultivované parky. Vím, že děti to bude bavit i ve Stromovce, ale někdy bych ráda i do "opravdovější" přírody.
Děkuju za případné rady.
Lída
Meta
7.10.2003 11:18:01
Loni jsem takovou brigádu společně s ostatními matkami a jedním otcem absolovala s našimi skautíky. Neumíte si představit, kolik pytlů odpadků jsme sesbírali na 2km okolí cesty. Nedokážu pochopit, že lidé nejsou líní vláčet se s odpadky kilometr daleko, aby je odhodili do pichlavého křoví a přitom mají popelnice u paneláků. To snad odporuje i zdravému rozumu...Kdyby se jednalo jen o papírky, no dejme tomu...,ale co nutí lidi vláčet po polích starý koberec, když mají sběrný dvůr?


  • 
7.10.2003 9:53:37
Bydlím na konci vesnice, téměř v lese, nedaleko velkého města. Okolo našeho baráčku vedou značené turistické cesty. Každý rok na jaře a na podzim bereme s dcerou veliký převeliký pytel a sbíráme odpadky po lidech, kteří si přišli do lesa odpočinout.Pokaždé mě rozčílí, co plastových lahví, obalů od nejrůznější pochutin, kelímků od jogurtů a dalších, do lesa nepatřících, věcí najdeme. Nechápu,proč když si to někdo plné přinese takovou dálku, si to do toho batůžku prázdné zase nedá a nevyhodí to někde do popelnice. Rok od roku potřebuji pytel větší. Letos se objevila dokonce černá skádka na kterou s dcerou samozřejme nestačíme.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.