| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme s Clarisskou brázdili oceány

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
29.5.2003 13:12:42
Pro paní Souradovou:
milá paní Souradová, děkuji Vám za Vaše články, které se tak pěkně čtou. Jistě jste velká optimistka a pohodářka.
Posílám Vám pozdrav z Moravy a těším se na další Váš příspěvek. Hezké dny Vám i Vaší rodině přeje Iva
  • 
24.5.2003 2:14:39
I "letistě" na lodich k dostani jsou. Zaleží to na velikosti pokoje a také, jak si přejete jej mít uspořádaný. Jsou i t.zv."suites", tedy apártmenty, kde máte zvlášt ložnici a něco jako obývák s balkonkem. Ceny takových pokojů jsou pak samozřejmě vyšší. Nejlevnější jsou pokoje ve středu lodi, kde někdy nemáte okno a denní světlo. Ale jsou také relativně prostorné asi jako menší hotelový pokoj. Náš měl velké okno (panoramatické) a místo i pro přistýlku pro Clarissku. Podívejte se na nabídky na iternetu. Většina společností nabízí virtuální procházku po lodi a ukazuje, jak to tam vypadá. "Naše" Ecstasy patřila společnosti CARNIVAL, snadno to na iternetu nejdete.
Vera S.
PS: A dik za podporu. Vám i dalším čtenářkám. Dobré slovo vždycky povzbudí.
B A
23.5.2003 5:09:35
Mam dotaz :-))
Jake jsou na takovych lodich postele - v jednom dokumentu jsem videla, ze jen delene, tedy v kabine pro dva po kazde strane pokoje oddelene ulickou. Tady na fotce postel vypada vetsi. Jak to je ? Jsou na takovych lodi "k dostani" i manzelska "letiste" ???

P.S.: Pani Vero, gala jste mela skvele a plne odpovidajici nazvu. Ne kazdy asi vi, ze gala nerovna se extravagantni gala (treba jako z poradu na Nove a nekterych casopisu :-))))
Romana Z.
  • 
22.5.2003 22:09:27
Milá redakce a čtenářky !

Článek se mě velice líbil, ale za to se mě nelíbily reakce některých čtenářek. Řekla bych, že je mezi náma hodně závistivých a nepřejících lidí.
Já si myslím, že to paní Věře s rodinou slušelo. A co se týká průjmových onemocnění na zámořských parnících, ano stalo se to. Ale všichni poškození dostali odškodnění, bud ve formě nových lístků a nebo finanční.
Já sama jsem měla to štěstí, že jsem moji svatební cestu strávila se svým
manželem na zámořském parníku přesně na takovém, jak popisuje paní Věra. Ve všem o čem piše, jí musím dát za pravdu. Je to nádherný zážitek a rozhodně to stojí za to!
Moc bych přála všem, aby měli taky tuto možnost.
A paní Věře přeji, mnoho úspěchů při psaní dalších příspěvků.

Čtenářka Romana
Citronove koliesko
22.5.2003 18:58:25
Vaše články sú veľmi milé a vždy si ich rada prečítam. Možno aj preto, že nie sú z tých čo okamžite rozdúchajú emócie a rozdelia diskutujúcich na dva nezmieriteľné tábory. Pri Vašich príspevkoch si vždy oddýchnem, ďakujem. P.S. Som rada, že to gala som pochopila správne.
Jana Gaislerova
  • 
22.5.2003 14:38:08
Mila pani Vero,
vzdy si rada prispevky od vas prectu, predevsim pak pro "kulturu" vaseho pisemneho projevu.
Ano, prave takovyto kultivovany projev je na strankach Rodiny velmi zridka kdy k nalezeni.
Ja povazuji vypraveni o vecech a mistech, ktere neznam a kde jsem nebyla, za neco, co me obohati a rozhodne ne za neco, co by provokovalo moji zavist. Ale mezi ctenarkami Rodiny zrejme takove jsou a tak necht at se svou zavisti treba zadavi, my ostatni si to zase "vychutname". Takze se nenechte odradit a piste, kdyz uz vam to tak pekne jde.
PS:
A v tom "gala" vam to vsem trem opravdu moc slusi!
Libushe+3
21.5.2003 22:49:42
Tento clanek jako ohromovani nekoho mi vubec nepripada. Co mi ale pripada je tva zavist, ze se tu do usa uz nemuzes vratit a takovou cestu lodi sama zazit. Ono moc se toho ocekavat neda od prispevku zeny, ktera se boji zaregistrovat na rodine, aby se nahodou neprislo na to kdo opravdu odpovida.
  • 
21.5.2003 21:43:08
Asi si od Vas budu muset na stará kolena nechat vysvětlit, co je "gala" Kačenko. Do ted jsem si myslela, ze dlouhe večerní šaty jsou...Navic patrim k těm ženským, co září raději zevnitř než zvenku...A to o tom "gala" byl spíš slovní obrat, jak jsme se udělaly krasné. Alesponˇ pro sebe...Tak to jistě pochopily i ty chudinky maminy, kterým udajně pletu hlavy. Už mě znají...
Nebyla bych na takovou malichernost odpovídala
(je to hnidopišství), kdybyste mě nenapadla, že si vymýšlím a přeháním. Znovu jsem si to po sobě přečetla. Není v tom ani kousek přehánění, milé maminky a tátové, chtěla jsem Vás potešit. A byla to opravdu nádhera a každému, kdo ma rád moře, bych ji přála v jakékoliv formě. A i trochu toho "GALA" třeba každý den, však víte, co tím mýslím. Jednou nemít jen džíny,na šatech obtisky od ručiček, mít zase vysoké podpadky,nechat se obsuhovat... A Clarissce to taky sluší, nemyslíte? Věra S.
Kačenka
  • 
21.5.2003 17:25:22
To není o závisti....proto jsem napsala že jsem žila v USA a vůbec mám nacestováno, že nikomu nemusím závidět jeho výlet. Jen mě vždy zarazí když mi někdo líčí jak je všechno úžasný a perfektní a luxusní a bůhvi jaký a pak z toho kousícek zahlídnu a vidím,že to zas tak úplně "gala" není....Co si mám pak myslet o tom zbytku, který je prý úchvatný,ale já už ho nevidím? Já jsem svobodná a můžu si cestovat a přesvědčit se na vlastní oči, ale nelíbí se mi, že se tu někdo snaží ohromovat maminy od dětí, které třeba tu možnost nemají.
Bludicka (2 pubescenti)
  • 
21.5.2003 14:53:18
Musela to byt kraaaasa! Az me z tech popisovanych dobrot zacla honit mlsna. Tesim se na pokracovani, az zas nekam pojedete a doufam (viz zavistive kacenky), ze se s nami podelite zas o nejakou radost.
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.