| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme s Clarisskou brázdili oceány

 Celkem 12 názorů.
 Kačenka 
  • 

GALA????? 

(20.5.2003 16:09:51)
Nic ve zlém, ale v gala si představuju trošičku jinak. Abyste pak nevyvolala dojem,že máte sklony přehánět, když nás tu seznamujete se životem v Kalifornii.
PS: Žila jsem 3 roky v N.Y.C.
 Vera S. Clarisska , USA 
  • 

Re: GALA????? 

(21.5.2003 21:43:08)
Asi si od Vas budu muset na stará kolena nechat vysvětlit, co je "gala" Kačenko. Do ted jsem si myslela, ze dlouhe večerní šaty jsou...Navic patrim k těm ženským, co září raději zevnitř než zvenku...A to o tom "gala" byl spíš slovní obrat, jak jsme se udělaly krasné. Alesponˇ pro sebe...Tak to jistě pochopily i ty chudinky maminy, kterým udajně pletu hlavy. Už mě znají...
Nebyla bych na takovou malichernost odpovídala
(je to hnidopišství), kdybyste mě nenapadla, že si vymýšlím a přeháním. Znovu jsem si to po sobě přečetla. Není v tom ani kousek přehánění, milé maminky a tátové, chtěla jsem Vás potešit. A byla to opravdu nádhera a každému, kdo ma rád moře, bych ji přála v jakékoliv formě. A i trochu toho "GALA" třeba každý den, však víte, co tím mýslím. Jednou nemít jen džíny,na šatech obtisky od ručiček, mít zase vysoké podpadky,nechat se obsuhovat... A Clarissce to taky sluší, nemyslíte? Věra S.
 Citronove koliesko 


Ďakujem 

(22.5.2003 18:58:25)
Vaše články sú veľmi milé a vždy si ich rada prečítam. Možno aj preto, že nie sú z tých čo okamžite rozdúchajú emócie a rozdelia diskutujúcich na dva nezmieriteľné tábory. Pri Vašich príspevkoch si vždy oddýchnem, ďakujem. P.S. Som rada, že to gala som pochopila správne.
 Libushe+3 


Gala... 

(21.5.2003 2:45:32)
To zase nekdo rype do nepodstatnych veci a zchlazuje si s tim vlastni rozmrzelost na jinych lidech.
Clanek je to hezky, jen tahle rodina mela stesti a nechytla ne lodi prujem s horeckama, coz se ted v USA velmi na plavbach lodi rozmohlo.
 Bludicka (2 pubescenti) 
  • 

DEKUJU ZA POHODU NA VYLETE! 

(21.5.2003 14:53:18)
Musela to byt kraaaasa! Az me z tech popisovanych dobrot zacla honit mlsna. Tesim se na pokracovani, az zas nekam pojedete a doufam (viz zavistive kacenky), ze se s nami podelite zas o nejakou radost.
 Kačenka 
  • 

Re: DEKUJU ZA POHODU NA VYLETE! 

(21.5.2003 17:25:22)
To není o závisti....proto jsem napsala že jsem žila v USA a vůbec mám nacestováno, že nikomu nemusím závidět jeho výlet. Jen mě vždy zarazí když mi někdo líčí jak je všechno úžasný a perfektní a luxusní a bůhvi jaký a pak z toho kousícek zahlídnu a vidím,že to zas tak úplně "gala" není....Co si mám pak myslet o tom zbytku, který je prý úchvatný,ale já už ho nevidím? Já jsem svobodná a můžu si cestovat a přesvědčit se na vlastní oči, ale nelíbí se mi, že se tu někdo snaží ohromovat maminy od dětí, které třeba tu možnost nemají.
 Libushe+3 


Re: Re: DEKUJU ZA POHODU NA VYLETE! 

(21.5.2003 22:49:42)
Tento clanek jako ohromovani nekoho mi vubec nepripada. Co mi ale pripada je tva zavist, ze se tu do usa uz nemuzes vratit a takovou cestu lodi sama zazit. Ono moc se toho ocekavat neda od prispevku zeny, ktera se boji zaregistrovat na rodine, aby se nahodou neprislo na to kdo opravdu odpovida.
 Jana Gaislerova 
  • 

Dekuji 

(22.5.2003 14:38:08)
Mila pani Vero,
vzdy si rada prispevky od vas prectu, predevsim pak pro "kulturu" vaseho pisemneho projevu.
Ano, prave takovyto kultivovany projev je na strankach Rodiny velmi zridka kdy k nalezeni.
Ja povazuji vypraveni o vecech a mistech, ktere neznam a kde jsem nebyla, za neco, co me obohati a rozhodne ne za neco, co by provokovalo moji zavist. Ale mezi ctenarkami Rodiny zrejme takove jsou a tak necht at se svou zavisti treba zadavi, my ostatni si to zase "vychutname". Takze se nenechte odradit a piste, kdyz uz vam to tak pekne jde.
PS:
A v tom "gala" vam to vsem trem opravdu moc slusi!
 Romana Z. 
  • 

Zážitek z Cruise 

(22.5.2003 22:09:27)
Milá redakce a čtenářky !

Článek se mě velice líbil, ale za to se mě nelíbily reakce některých čtenářek. Řekla bych, že je mezi náma hodně závistivých a nepřejících lidí.
Já si myslím, že to paní Věře s rodinou slušelo. A co se týká průjmových onemocnění na zámořských parnících, ano stalo se to. Ale všichni poškození dostali odškodnění, bud ve formě nových lístků a nebo finanční.
Já sama jsem měla to štěstí, že jsem moji svatební cestu strávila se svým
manželem na zámořském parníku přesně na takovém, jak popisuje paní Věra. Ve všem o čem piše, jí musím dát za pravdu. Je to nádherný zážitek a rozhodně to stojí za to!
Moc bych přála všem, aby měli taky tuto možnost.
A paní Věře přeji, mnoho úspěchů při psaní dalších příspěvků.

Čtenářka Romana
 B A 


jake jsou tam postele ? 

(23.5.2003 5:09:35)
Mam dotaz :-))
Jake jsou na takovych lodich postele - v jednom dokumentu jsem videla, ze jen delene, tedy v kabine pro dva po kazde strane pokoje oddelene ulickou. Tady na fotce postel vypada vetsi. Jak to je ? Jsou na takovych lodi "k dostani" i manzelska "letiste" ???

P.S.: Pani Vero, gala jste mela skvele a plne odpovidajici nazvu. Ne kazdy asi vi, ze gala nerovna se extravagantni gala (treba jako z poradu na Nove a nekterych casopisu :-))))
 Vera S. Clarisska, USA 
  • 

Re: jake jsou tam postele ? 

(24.5.2003 2:14:39)
I "letistě" na lodich k dostani jsou. Zaleží to na velikosti pokoje a také, jak si přejete jej mít uspořádaný. Jsou i t.zv."suites", tedy apártmenty, kde máte zvlášt ložnici a něco jako obývák s balkonkem. Ceny takových pokojů jsou pak samozřejmě vyšší. Nejlevnější jsou pokoje ve středu lodi, kde někdy nemáte okno a denní světlo. Ale jsou také relativně prostorné asi jako menší hotelový pokoj. Náš měl velké okno (panoramatické) a místo i pro přistýlku pro Clarissku. Podívejte se na nabídky na iternetu. Většina společností nabízí virtuální procházku po lodi a ukazuje, jak to tam vypadá. "Naše" Ecstasy patřila společnosti CARNIVAL, snadno to na iternetu nejdete.
Vera S.
PS: A dik za podporu. Vám i dalším čtenářkám. Dobré slovo vždycky povzbudí.
 Albína102 


Jak jsme s Clarisskou brázdili oceány 

(29.5.2003 13:12:42)
Pro paní Souradovou:
milá paní Souradová, děkuji Vám za Vaše články, které se tak pěkně čtou. Jistě jste velká optimistka a pohodářka.
Posílám Vám pozdrav z Moravy a těším se na další Váš příspěvek. Hezké dny Vám i Vaší rodině přeje Iva

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.