| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Aby děti špatně nechodily

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]
nina
  • 
30.5.2006 20:30:07
Nebojte sa, ono sa to zmeni. Ja som chodila po spickach celmi dlho. Prestala som ked som bola 5rocna, zacala som chodit na balet a opat som zacala chodit po spickach. Vtedy mi moja mama povedala, ze so mnou nepojde na ulicu pokial sa neznormalizujem a nezacnem chodit normalne. Tak som zacala tancovat cardas, kde sa nastupuje najprv na patu a vsetko sa dalo do poriadku samo. Neobavajte sa. Mozno zacnite skusat vselijake tanceky, kde vasa dcera bude musiet stupit na patu. (by the way, vdaka takemu chodeniu mam silne lytke,a dobre to vyzera)
  • 
30.5.2006 20:26:12
Měla bych dotaz. Moje dcera má tři roky a neustále chodí po špičkách. Pokud by měla nějaká maminka s tímto problémem zkušenost, ráda bych si nechala poradit. Byly jsme i u ortopeda a řekl mi, že do třech let je to normální. Mě se to normální nezdá a ráda bych se obrátila opravdu na nějakého odborníka. Zatím děkuji
Jitka,dvouletý syn
  • 
29.4.2003 12:28:33
Díky za informace o bačkorách a nabídku pomoci,zřejmě opakovanou poptávkou se nám podařilo přesvědčit rakovnické pordejce obuvi,že malé děti mají "velké"nožičky a již nám objednali kotníkové bačkory a budou je mít neustále v nabídce - dle informací paní prodavačky.takže ještě jednou díky Jitka
lipoo
21.4.2003 13:59:13
Díky,díky... i když jsem četla, že morčata můžou být celoročně i venku, tak uvidíme...Rybičky máme, a taky náš starší syn teď udělal zkoušky na rybáře, tak máme doma i rybáře. No želvy mě moc nelákají...
Milada.
20.4.2003 22:49:04
Lidko,

pokud má Tvůj mladší syn Atopický ekzém tak určitě morčata nepořizovat, bohužel :-((, alergie se na jejich srst může vytvářit postupně... Ten náš starší by toho taky chtěl a kvůli dceři nemůžeme ...alergolog říkal, že nevadí snad akorát želvy a rybičky..

Milada
lipoo
20.4.2003 22:40:33
Můžu se zeptat, proč je dáváš pryč. Syn si chce taky pořídit, ale malej má ekzem, tak jsem zvědavá, jaký je důvod nemít morčata?
7.4.2003 18:26:00
Ahoj, hledám dobrou rodinku, která by se chtěla starat o 2 krásná roční rozetová morčata, daruji je i s bedýnkou a vším potřebným. Naše doktorka mi poradila že bych je měla kvůli malé dát pryč a mě je jich líto dát je do zverimexu, kdo by měl zájem, ať mi napíše na e-mail rada.magis@seznam.cz. Jsem z Prahy, díky Radka
5.4.2003 15:17:11
Ahoj Jitko,

ty kotníčkové bačkůrky musejí mít volnou špičku? Já jsem s jejich sháněním nikdy neměla problém, pokud teda mluvíme o tom samém a ta otevřená špička není podmínkou, já mám radši uzavřené, dítě když zakopne, nebolí ho paleček :-).

Jsem z jižních Čech, kdyby jsi chtěla mohla bych ti jedny koupit, pokud by se ti hodily, tak bys mi je zaplatila, pokud by to nebylo to co hledáš, tak nevadí, pošleš mi je zpátky, pro druhé dítko je určitě užiju :-). Stojí kolem 100 až 150,- korun. Ještě jednou, myslím takové ty jednoduché, bez anatomické vložky, s rovnou podrážkou, šněrovací, ke kotníku.
Kdyžtak se mi ozvi na mail a hlavně jakou bys chtěla barvu :-).

Henri
Lída.
4.4.2003 21:55:37
Jitko,
jestli víš, které firmy je vyrábějí, zkus se obrátit přímo na výrobce. Mohli by mít podnikovou prodejnu, nebo by mohli poradit, kam je dodávají?
My nakupovali malé boty v Praze 8 Karlíně u metra (Sokolovská 68, tel. 248 111 13). Jmenuje se Barevný svět, zdravá obuv Mudr. Matějíčka. Prodavá se tam dětská obuv českých výrobců, schválená s udělením emblému žirafy = zdravotně nezávadná obuv). Vyrábí je např. zlínská firma D.P.K., měli stránky www.dpk.cz, ale ty mi teď nejdou otevřít :-( Nejsem si jistá, jestli dělají i bačkůrky, ale jejich boty na ven jsou báječné.
Od záplav jsem tam ale nebyla.
Lída
Jitka,dvouletý syn
  • 
4.4.2003 14:09:47
Jaké jsou Vaše zkušenosti se sháněním bačkorek pro děti cca od 1,5 roku,respektive od velikosti 22,(15 podle typu značení velikosti)?Po obchodech v několika okresech marně sháním již od ledna kotníkové šněrovací a nebo kotníkové na zapínání s volnou špičkou a ve většině z nich mi tvrdí,že se buď nevyrábějí nebo o ně není zájem,proto nejsou,Spolehlivě vím o dvou firmách,které je vyrábějí do velikosti 28 nebo 30.Jsem z Rakovnicka a mám možnost pobývat v Praze,můžete mi poradit?Díky Jitka a Lukášek
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.