| • |
26.6.2004 10:13:52
Tedy s takovým názorem jděte někam!Asi jste si nevšimla jak stoupá kriminalita dětí?
Tady psychiatr nepomůže.Chce to tvrdou výchovu a výprask za nějaký prohřešky je zcela na místě! Běž si za svým bohem v kterýho věříš ať ti naplácá. |
| • |
30.4.2004 7:17:52
Dobry den Jano, jmeno Vam rikat nebudu, ale jsem policejni vysetrovatel a zabyvam se potiranim tyrani sverenych osob. prostřednictvim tohoto portalu Vas budeme brzy kontaktovat pro podezření na tyrani svarene osoby. Co cinite je protizakonne. Nashledanou
|
Kajka, 3lety uvztekany klouček |
| • |
25.3.2004 22:08:01
Opravdu nemam slov. Deti se nebiji,a kdo si vymaha autoritu mlacenim, ten ve vychove selhal.
|
rene |
| • |
3.3.2004 13:50:17
ahoj jano,chtel bych byt tvuj syn,ja bych si vyprasky saslouzil,chtel bych te poznat
|
rene |
| • |
3.3.2004 13:31:06
chtel bych te poznat,a dostat od tebe tez narezano,pekne na holou
|
| • |
8.2.2004 0:26:11
Musím říct že nejen v pubertě ale někdy ještě teď mám stavy kdy kopu kolem sebe :-) Naštěstí mě za to rodiče nikdy nezmlátili za což sem jim vděčen a pokud mé chabé nervy nepovolí,tak zmlácení dětí také nebudu nikdy aplikovat btw. příspěvek nad kterým se tu všichni tak vehementně rozohňujou není zjevně psán vážně ale pouze čeří hladinu tohohle serveru za účelem vzrušení jeho autora/ky
|
Renata, 2 děti |
| • |
9.1.2004 19:43:48
Ahoj Jano,
také mám uvztekané dítě, ale Tvou "metodu" rozhodně nehodlám použít. Ověřila jsem si v praxi, že děti jsou jako zrcadlo a mnohdy odrážejí to co vidí kolem sebe s mnohem větším nasazením. Aby se Ti to jednou od nich nevrátilo! |
David |
| • |
12.8.2003 11:06:15
Jsem S/M zaměřený a tak vím, že styl, kterým je výprask dětí paní Jany popsán, přesně vystihuje její sadistickou povahu. Opravdu tím svým dětem brutálně psychicky ubližuje a měla by jít do vězení, a to na hodně dlouho. O žádné lehké šlehnutí proutkem nejde, jde o sadistickou krkavčí matku, která si nad tím, co napsala, pak jistě několikrát poškádlila přirození.
|
Věra. |
|
|
22.5.2003 23:02:03
Je asi těžké odlišit normální tříleté období vztekání, které u dětí často přichází a normální nevychovanost dítěte, kdy dítě nemá pevné stanovené hranice a s rodiči cvičí jak se mu zachce. Někdy je to v těch obchodech vidět, dítě vříská a rodič nehne brvou. Nebo naopak ustrašeně mu podává lízátko, jen aby bylo proboha zticha. Mám pocit že nevychovaných dětí spíše přibývá, rodiče nemají čas, chut´,nebo síly se dítěti věnovat a podle jeho věku mu dávat přiměřené hranice.Pak jde do školy a ouha. Neposedí, vyrušuje, a honem, rychle zařizujeme nálepku LMD. Omluva pro všechno. Organické poškození mozku, vedoucí k LMD ,není tak časté, je to poměrně vzácná věc. Ano, dnes se to svádí na funkční poruchy, pozdější dozrávání, jak to, že ještě před 30 lety byly děti prostě vychované a dnes to nějak nejde.Za diagnosy schováváme naše selhání v tomto jistě komplikovaném, rychlém a složitém světě. Mám tříletého kluka , je hodně živý, neposedný,občas neposlouchá.Snažím se mu domlouvat, občas dostane na zadek/když jde o jeho zdraví/, zároveń vím že jsem měla být v urč. věcech důslednější.Nechci jeho případné problémy ve škole svádět na LMD.Je to snadné, ale není to řešení.Musíme se každý den nanovo snažit a obrnit se trpělivostí.
|
|
|
21.5.2003 19:48:59
Opravdu to člověk musí zažít aby to pochopil! Mé první dítě syn má diagnostik. LMD takže výchova takovéhoto dítěte byla a je náročná, druhé dítě jsme si troufli mít až po 8 letech, říkala jsem si, že horší to už být ani nemůže a mít dvě hyperaktivní děti je malá pravděpodobnost, ale jaké bylo naše vystřízlivění, když jsme zjistili, že to hodné dítě jsme už vlastně měli. Jana
|
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.