| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Uvztekané dítě

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 187 [Dalších 147 >>]
Marie
  • 
22.1.2005 19:46:04
Mám skoro 18 letého syna.Doma krade peníze,chodí za skolu,vymýslí lzi,aby mohl vymahat penize na alkohol,zabavy. Kapesne dostava, ale na jeho potreby by nestacilo ani 100 000 korun.Krde doma vsechno,platebni karty,alkohol,cigarety.Podala jsem trestni oznameni,lituji jen toho,ze jsem ho stahla.Jsem rozvedena,otec o syna nema zajem,zazadala jsem o zmenu opatrovnictvi,nevim jak to dopadne.Uz nevim jak dal.Syn je vuci me arogantni,poradte.
Ivana
  • 
25.12.2004 12:16:32
Michale, to je naprosto geniální. Pokud dítě spáchá škodu, tak veřejně nasekat rodičům a ještě nahradí celou škodu, nebo ji odpracují na veřejně prospěšných pracích. Asi by vůbec neškodilo, kdyby za opakovaný prohřešek dostali veřejně na holou a určitě by bylo po problémech s většinou dětské kriminality.
17.12.2004 21:44:43
JAK NA TO?
Mam take tri syny.Mam obavy,ze je nezvladnu ze udelam mnoho chyb.U meho nejstarsiho ktery je zarlivy na mladsi dva si nevim rady.Poradite mi v me nejistote?
Luise
Jarouš, 4 děti
  • 
3.12.2004 13:53:24
Jano, opět se otvírá diskuse.Děti ti rostou,že? Pořád to funguje? Cha, cha, to bych se divil. Je jim tak jedenáct,devět. Ještě chvíli se budeš cítit na koni. Koho budeš týrat za pár let? vše se ti jednou vrátí.A nebude to trvat tak dlouho.Jdi do háje, ty a všichni podobní.Jen mě mrzí ta bezmoc, že tě nemůžu najít a udat na sociálku. Jak rád bych to udělal...Čau a přeju ti noční můry. Jarouš
Jarka, matka tří synů-15, 13 a 5
  • 
3.12.2004 10:19:19
Stále tomu nevěřím...Váš příspěvek je starý dva roky,nikdy jste na reakce neodpověděla. Myslím si /a zároveń bych si to moc přála/, že je to z vaší strany výmysl,fantazie, která snad někoho vzrušuje, chcete být zajímavá.V šechny, kteří jsme reagovali jste doběhla svým vymyšleným, zrůdným popisem jakéhosi rituálu. Skočili jsme vám na to a vy si mnete ruce. Já tomu prostě nevěřím. Pokud máte SM sklony, NAŠLA BYSTE SI JISTĚ JINÝ ZDROJ VZRUŠENÍ, NEŽ TÝRÁNÍ VLASTNÍCH DĚTÍ. Prostě tomu nevěřím a zároveň se děsím toho,že se přecejen mýlím a váš příspěvek je pravdivý. Nevím, ozvete se ještě někdy? Uvedete věci na pravou míru? Prosím vás o to, opravdu mě to děsí, že je to pravda a že je vás takových víc.
Pokud opravdu je to tak, zaráží mě kromě úplně všeho, co jste napsala fakt, že trestáte tímto ponižujícím způsobem vždy obě děti. To mají průšvihy zároveń? Obě dětí zlobí stejně? Ve stejnou dobu? Nebo jim to sčítáte? JE TO PROSTĚ DIVNÉ A TO PROSTĚ NEMÁ S VÝCHOVOU NIC SPOLEČNÉHO...A stejně tomu nevěřím...A jestli to je pravda, ač jsem zásadně proti násilí vám bych přála pocítit to ponížení, strach, bolest...atd.,co prožívají vaše děti, A prý jsou v pohodě...to by bylo spíš sci-fi, kdyby někdo po tomto byl v pohodě. Snad se jednou vaše děti dozví od svých kamarádů, že toto není normální, zavolají na linku důvěry...snad...a snad to všechno není pravda.
Své syny jsme s manželem nikdy nebili, nebijeme a bít nebudeme-jsou to moc fajn lidi, osobnosti, a když zlobí máme jiné metody, které fungují perfektně. Pokud budete chtít ráda vám je předám, i když byste to asi nepochopila. A vidíte, už zase přistupuju na vaši divnou hru a váš článek beru vážně. Jarka
michal
  • 
30.11.2004 22:21:46
Za prvé: Výchovné metody jsou nedostatečné. Zřejmě maminka byla sama špatně vychovávána.
Za druhé: Bude-li se svými metodami takhle dále pokračovat, bude ze syna pěkný lump.
Závěr: Nejdříve mamince 25 rákoskou na holou a vzápětí vařečkou jejímu malému synovi 5 ran.
Doporučení: V případě, že se nezletilý, či nezletilá dopustí přestupku či nedej Bože trestného činu, pak rodičům napráskat na holou a doma ať si zjednají pořádek sami. Nemá cenu mladé zavírat nebo dávat do domova. To jen v případě, že už výchova rodičů nestačí. V prvé řadě však doporučuji trestat rodiče, a to nejlépe tělesnými tresty. V případě potřeby i veřejnými.
Jarka, matka tří synů-15, 13 a 5
  • 
29.11.2004 22:23:52
"...fungovalo to za mě jako dítěte, funguje to i nyní..."Funguje? vidíte, co z vás takováto výchova udělala? To není pravá láska k dětem, to nemyslíte vážně...Víte vůbec, co musejí prožívat vaše děti?Jak jim asi je? Jednou za půl roku? Zdá se vám to málo? Vy je nevychováváte, ale tlumíte...A poslední věc - rituál? rituál v trestání - hrozné...co si tím dokazujete? Nebo vás to vzrušuje?...Přeji vám, ať vás co nejdřív najdou...To své děti ještě vždy losujete,které půjde první? jak můžete vydržet jejich pláč...NEPOCHPITELNÉ
petr
  • 
15.11.2004 13:55:06
me je 15,pres co bis me ohla,a cim bys mi narezala kdybych byl ja tvuj syn
táňa
  • 
28.7.2004 23:50:12
Vážená Jano,

vezměte si prut na manžela či na sebe,jste pitomá sadomaso zrůda!
anca a dva synove
  • 
14.7.2004 18:27:41
ahoj,zdravim vsechny matky co vychovavate sve deti,vyprask nikdy neuskodi kdyz nebudete bit sve deti kazdy den,ja kluky mlatim v patek,jednomu jev 13 a druhimu 15,a oba si to saslouzi,trestam je na holou,vzdicki si je ohnu pres kolena,vezmu varecku a zacnu trestat.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 187 [Dalších 147 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.