Lucka |
| • |
4.4.2005 15:37:42
Když něco vaše dítě provede jak trestáte ??
Zkouším třeba to ať si de kleknout do rohu , gtrochu to občas pomůže , ať si jde dřepnout je ještě lepší , ale jak je trestat ?? a neřikejte něco jako , že je netrestat , ale když něco velkýho provedou jak je trestat ?? a čim atd ?? prosím popište |
Xantipa |
| • |
23.1.2005 22:03:26
Jano, určitě máš pravdu. Ale fakt mě to vyděsilo. Na děti jsem háklivá, viděla jsem těch týraných a někdy utýraných, na můj vkus moc.
|
|
|
23.1.2005 19:18:40
Xantipo, já to teda považuju za výplod fantazie nějakýho trouby. navíc dva příspěvky po takový době hned za sebou...
|
Xantipa |
| • |
23.1.2005 18:15:33
Proboha, Anco, Katko, Sašo, opravdu trestáte své děti tak strašně potupným způsobem - na holou. Jsem přesvědčená, že někdy je potřeba přistoupit k fyz. trestu, ale tento trest nesmí dítě nikdy ponížit. Stáhnout jim kalhoty a dát proutkem třeba 20 ran, až mají jelita, to už je fyzické týrání. Copak vás doma také tak trestali, že vám to připadá normální. Já jsem si opravdu myslela, že takhle se děti už netrestají. Pokud někdy musím své děti plácnout, pak mám výčitky a připadám si jako tyran. Ale někdy to prostě jinak nejde. Ale tohle. Věřte mi, že kdybych vás znala osobně a věděla o tom, že takto trestáte své děti, rozhodně bych nemlčela. To přece nejde mlčet, když dítěti působíte takové ponížení a tak hroznou bolest. Moc bych si neslibovala, že z nich něco bude. Těžko říct co, když je takto týráte. Určitě to na nich musí zanechat nějaké následky.
|
Saša-2 kluci |
| • |
23.1.2005 17:22:44
Ahoj,já jsem Saša a mám moc zlobivé kluky.Jerdnomu je 10 a druhému taky.Jsou to dvojčata.Mám je moc ráda,ale přesto je trestám výpraskem.Jeden je Kuba a Pavel.Většinou když něco provedou,tak jim dám jen simbolický výprask,ale když je to moc vážné třeba když kouřili,tak je zavedu k nám do sklepa (máme rodiný domek) a tam je seřežu.Většinou prutem,takových 20 až 30 ran.Podle závažnosti.Potom jsou každý samé jelito,ale aspoň si to pamatují.Vždycky příjdeme do toho sklepa a oni si musí stáhnou kalhoty i spodní prádlo,aby ten výprask k něčemu byt a pořádně je to bolelo a vystrčí zadek a potom je sešvihám prutem.A pořádně.Aby to hodně bolelo a měli jelita.Mám je moc moc moc ráda a neubližuju jim.Ale chci aby s nich něco bylo.
|
Katka 2 kluci |
| • |
23.1.2005 17:14:21
To máš ptravdu.Moji kluci mají jeden 10 a druhý 12.Když mě naštvou,tak se dokážu ovládat,ale kldyž něco provedou,tak si vezmu vařačku a dám jim co proto na holou.Podle toho co udělají.Někdy když to nepomůže tak si po vařečce vezmu ještě prot nebo tak a pořádně je seřežu.Taky na holou.Aby si to pořádně pamatovali.
|
Káťa+2 Škubánci |
|
|
22.1.2005 20:33:28
Marie, mám podobný případ ve svém bezprostředním okolí. Můj přítel má ve vlastní péči syna (matka nejeví zájem). V jeho 16 letech se začalo dít to samé, co popisuješ. Kradl peníze, mobily, zařízení domácnosti, chodil za školu, též bylo podáno trestní oznámení, rvačky otce a syna několikrát vyšetřovala policie.... Otec se snažil - chodil s ním k psycholožce, po kurátorech, do školy (platil mu soukromou střední, ale když po 3 letech nedokoncil druhák, vzdal to)Až po 4 letech terorizování se citová vazba otce zpřetrhala a vyhodil ho.
Každá rada drahá - když syna vyhodíš, může se stát, že si celý život budeš vyčítat, žes to udělala a on se díky tomu dostal na dno. Když ho necháš doma, zřejmě se nic nezmění a bude tě terorizovat dál. Ale co když z toho vyroste? |
Marie |
| • |
22.1.2005 19:46:44
Mám skoro 18 letého syna.Doma krade peníze,chodí za skolu,vymýslí lzi,aby mohl vymahat penize na alkohol,zabavy. Kapesne dostava, ale na jeho potreby by nestacilo ani 100 000 korun.Krde doma vsechno,platebni karty,alkohol,cigarety.Podala jsem trestni oznameni,lituji jen toho,ze jsem ho stahla.Jsem rozvedena,otec o syna nema zajem,zazadala jsem o zmenu opatrovnictvi,nevim jak to dopadne.Uz nevim jak dal.Syn je vuci me arogantni,poradte.
|
Marie |
| • |
22.1.2005 19:46:36
Mám skoro 18 letého syna.Doma krade peníze,chodí za skolu,vymýslí lzi,aby mohl vymahat penize na alkohol,zabavy. Kapesne dostava, ale na jeho potreby by nestacilo ani 100 000 korun.Krde doma vsechno,platebni karty,alkohol,cigarety.Podala jsem trestni oznameni,lituji jen toho,ze jsem ho stahla.Jsem rozvedena,otec o syna nema zajem,zazadala jsem o zmenu opatrovnictvi,nevim jak to dopadne.Uz nevim jak dal.Syn je vuci me arogantni,poradte.
|
Marie |
| • |
22.1.2005 19:46:34
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.