| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Uvztekané dítě

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 187 [Dalších 167 >>]
Lenka
  • 
26.11.2005 10:34:47
Ahoj Locko,
Já já mám děti dvě, synovi je 10 a dceři 8 let. Trestám je podle toho co provedou větčinou pomuře zákaz televize nebo je pošlu klečet do kouta.Zákaz televize má cenu když tam je co se jím líby.Když jim něco zakáži aspon po padesáté a oni neposlechnou nebo když blbnou a něco rozbyjí nebo když lžou zapirají známku nebo poznámku tak jím dám výprask ale vždycky poředný aby si to pamatovali.Pohlavkování, fackování nemá cenu kdyby ste je bila každý den tak si na to zviknou nebudou si stoho nic dělat.Dávat facky hlava nehlava nebo je silně pohlavkovat tak jím můžete dost ublížit.Nejlepší je trestat přes zadek a na holou.Vezmu si vařečku abych si neotloukala ruku musí si stáhnout kalhoty apořadně jim vařečkou nařežu na uplně nahý zadek a požadně aby to k nečemu bylo mají pak sice od vařečky i jelita ale slibují a na delší čas to pomůže.
5.11.2005 10:52:12
Deniso, proč mi to, co tady píše, přijde úchylný? Bu´d si jistá, že ti příště zapře víc věcí, jen si s tím dá větší práci, aby to nevyšlo hned najevo....
Denisa
  • 
5.11.2005 10:32:03
Ahoj Katko,
Asi máš vněčem pravdu když nepomahá vysvětlování a domlouvaní nic nezbývá než výprask.Já mám osmi letou dceru a někdy si sní nevím rady tak po výprasku sáhnu.Když už tak pořádně.často ho nepouživám jak Ty ale za velké prohřešky ano.Už dlouho nedostala ale tuhle mi zapřela pětku a poznámku moc dobře ví že to nasmí že nesnačím když lže.Vytáhla sem na ni vařečku stáhla kalhoty i kalhútky a dala vařečkou na holou a pořádně sem přitlačila aby ten výprask k nečemu byl aby si to pamatovala.Zadek měla pěkně červený až měla jelita.Měli ste vidět jak slibovala a já tet věřím že si to příčtě rozmyslí a výprask nepoužijí.
Denisa
  • 
3.11.2005 16:37:11
Jo, nekdy si dite par na zadek zaslouzi, ale vy budete asi pekna rodinka. Z vaseho pribehu je poznat, ze dite nemohlo zdedit nic dobreho po rodicich a nova matka mu na s vyvojem inteligence tezko pomuze soude podle jejiho pravopisu.
Zuzka
  • 
3.11.2005 12:08:18
Ahoj matky
Před časem sem si vzala baječneho muže.Jenže sním osmi letou dcerku Lucinku.Sama vlastní děti nemám a ani mít nemohu tak sem byla i ráda.Jenže Lucka byla hned od začátku proti mě odmítala se mnou mluvit snažila sem se sní sblížit pochopit jí být kamarátkou.Jenže ona byla jen drzá odmlouvala a co bylo nejhorší bylo že se nás s Tomášem snažila rozeštvát.Je až neuvěřitelné co takové dítě dokaže a jak být až zlé.A to proto jak mi řekla do očí abych vypadla.říkala tátovi co nebyla ani pravda jenže Tomáš ji znal a většinou poznal že lže.Kdybych ho kolikrát nebzdila asi by ji byl hlava nehlava.Jednou sem ji přistihla jak krade dokonce peníze aby to bylo na mě.To sem měla nachat?Na mě to bylo už moc.Musela jit do koupelny vzala sem si vařečku tam si stahnout kalhoty i spodní prádlo ohla sem ji přes kolano a začala trestat uplně na holou bez kalhotek a veřečkou na každou půlku zatku zvlašt a jak sem měla vstek tak silou.Pěta dvacet nedostala ale dvanáct určitě.Zadek pěkně rudý až mě ji bylo líto.řekla sem ji jestli se to bude opakovat bude to horší a vyzvala ke spolupráci.Sice nemohla ani pořadně sedět ale na zatku se jí nemohlo nic stát.Najednou když poslouchala bylo všechno jiné ta její blondatá hlavička s dlouhími vlásky rostomilejší.
Zuzka 39let
3.9.2005 20:07:03
Danielo, o těch proutkách tu nějakej úchyl píše opakovaně už pěkně dlouho. Myslim, že např. Milada už upozorňovala na stejný kecy pod různými nicky několikrát a já to taky považuju za provokaci.
PajaMM
3.9.2005 19:19:45
To snad musi byt vtip. Takhle trapit sve vlastni dite nemuze normalni rodic...jen psychopat...
darja
  • 
3.9.2005 19:16:30
dopouštíš se tím týrání svěřené osoby a navíc neumíš skloňovat přídavná jména.
lenka
  • 
3.9.2005 16:35:28
taky mám zlobivého kluka když zlobí vezmu lískoví prut a dam mu takových 25-30 ran podle přestupku ale plnou silou at si to pamatuje
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
7.4.2005 15:30:24
Lenka Nová, tři dospívající dcery
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 187 [Dalších 167 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.