| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O zatínání zubů

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
Ludka Mikezova, syn 1,5 roku
  • 
19.6.2002 21:35:03
"Zatinani zubu" se pomalu ucim. Diky za tento clanek, pomohl mi k dalsimu kroku - neprestat a zatinat dale. Behem prvniho roku naseho syna jsem byla uplne nekdo jiny. Je to zvlastni, ze se o tom nikde nedoctete, jaky vliv ma prichod ditete na zenu a na vztah partneru. V tomto ohledu by se meli lide informovat, vzdelavat. To by se zachranilo manzelstvi.
U nas delame oba vsechno, ale porad vice ja. Nejdrive jsem to nemohla prenest pres srdce, protoze take pracuji (ja 3 dny a manzel 4 dny), ale posledni 3 mesice vidim vse jinak, jakobych se vratila do "starych koleji". Ale porad musim ty zuby zatinat a jeste casto mi to "ujede".
Zvlaste okoli mi moc nepomaha. Holandske zeny jsou az moc emancipovane. Obcas me pripada, ze by snad bylo lepsi, kdyby i porod mohli zvladnout muzi. Je to tezke tady "zustat zena". Ale clovek musi delat to, co jemu a jeho rodine nejvice vyhovuje.

Z Holandska zdravi Ludka
Magda Silná (tři dcerky)
  • 
12.6.2002 20:01:07
Myslím, že jsem zrovna tohle připomenutí tak nějak potřebovala. Občas mám pocity stejné jako popisujete Vy ve svém článku, a právě tak přestávám být objektivní. Někdy si nepřipouštím, že se vlastně mám a potřebuji vidět, že jsou lidé, kteří obdivují to, kvůli čemu já šílím (zmazané děti, tatínek,který všechno dovolí, kopec prádla....). Pak si uvědomím snažení mých souputnic mít alespoň jedno dítko a zmlknu...Jsem na tom dobře, taky mám někoho s kým ten provaz táhnu (no, občas spíše vleču...). I tak, děkuji Vám za připomenutí a přeji mnoho dní, kdy se cítíte, že víte....
Magda
Zuzana
  • 
12.6.2002 8:04:24
Katko, tak krásně jste to napsala...
Vždyť vychovat děti a mít spokojenou rodinu je to nejhezčí co může žena dokázat, ale bez pomoci manžela se těžko obejde, stejně jako on bez tolerantní a rozumné manželky bude jen stěží úspěšný ve svém zaměstnání.
Zuzka
Adriana
  • 
11.6.2002 22:14:05
Naozaj, Katka, napisali ste to velmi pekne. Najradsej by som si Vas prispevok vytlacila a zavesila na stenu, aby som ho mala vzdy na ociach, ak sa moje myslienky uberaju nespravnym smerom.
11.6.2002 21:05:53
............nadhera, Katko, vazne! Mluvite mi z duse! :-)
Petule
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.