| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O pracovním procesu

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
12.3.2002 13:51:00
Ano, jak jsem již napsala: Držím Ti palce k návratu do pracovního procesu, pokud nám slíbíš, že se tady občas objeví to tvoje krásné povídání, u kterého se nám tak dobře směje a brečí - a někdy oboje dohromady.
Jinak nabízím i jinou variantu: v případě dalšího miminka nepřerušovat práci a pracovat i s mrnětem. Nemělo to chybu, když jsem v kanceláři měla jeden stůl s počítačem a druhý na přebalování Aninky. Potom vedle tohoto stolku vyrostal ohrádka a když šla malá do školky, ulevilo se asi nejen mně, ale možná i zákazníkům....
I když rozhovor, přerušovaný voláním malé, že "už má ten bobeček udělaný" (to nemusí volat, to je samozřejmě cítit...) má taky něco do sebe!
Ahoj a moc držíme palce
Simča
11.3.2002 12:37:51
Musím si se slzami v očích vzpomenout na to, že vždycky, když mi na oblečení nejvíc záleželo, tak se mi s ním něco přihodilo - vzpomenutý flek od žehličky, připálení, zabarvení v pračce, atd. Už jsem tady několikrát vzpomínala i své nejdražší krajkové kalhotky, které skončily v pračce s riflema.
Docela mě potěšilo, že se to stává i jiným ženám:-)
Ale jinak ti držím palce k úspěšnému zařazení do pracovního procesu. Zrovna dnes mě také čeká interview /teda, pardon, konkurz/, bůhví, kolikátý už...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.