| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Deníček atopického dítěte aneb máme doma ekzém 4

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 123 [Dalších 103 >>]
Ivana
  • 
30.12.2008 18:23:58
Nejspíš jste už dostala odpověď, ale přesto odepisuji. Dr. Jonáš není na Žižkově, ale na Florenci v Praze, v budově bývalého Rudého práva. Tady máte na něho linku:

http://www.institut.celostnimedicina.cz/kontakt.htm

Vzali jsme tam syna, je mu už ke čtyřicítce a měl cukrovku a polyneuropathii v celé pravé ruce. Nemohl se ani podepsat. Polyneuropathie je údajně nevyléčitelná, ale Dr. Stara ze zmíněného Institutu celostní mediciny mu tak pomohl, že nabyl cit v celé ruce a dnes ji může používat jako každý jiný. I cukrovka se buď podstatně zmírnila, anebo úplně zmizela.

Mohu vřele doporučit.
Ivana
6.12.2008 16:36:48
Dobrý den.

Velice Vás zdravím z Nového Bydžova.

Prosba.
Byl byste tak hodný a umožnil mi návštěvu? U Vás?

Bude mi 99 let a mám problémy, které bych chtěl s Vámi vyřešit.

Mohl bych se u Vás telefonicky, nebo písemně objednat? Buďto telefon, nebo písemně.
Telefon je prosím - 777059422

A adresa.
Josef Tegel
Dr. Vojtěcha 422
Nový Bydžov
504 01
Velice Vám děkuji
Josef Tegel

Diskuze : Hlavní : Komentáře ke článkům
Ke článku: Deníček atopického dítěte aneb máme doma ekzém 4
Všechny názoryTémataPříspěvek

21.2.2006 20:34:26 Virzinka
Kontakt na Institut Celostní Medicíny- Mudr.Josef Jonáš
Instinut Celostní Medicíny
Adresa: Na Florenci 19/1020, Praha.
Tel.221 732 591. Mudr.Josef Jonáš
221 732 589. Mudr.Lazarovová Anna
221 732 492. Mudr.Strnadelová Vladimíra
Všichni spolu spolupracují.
2.12.2008 2:41:02
k tomu len rada, pozor na alergiu na zemiakový škrob. Mne ( exzmatičke ) varené zemiaky vôbec nevadia, ale čistiť ich nesmiem, lebo sa idem zblázniť od toho ako to svrbí. Som už dospelá, no na radu NEŠKRAB SI TO, mám chuť vraždiť, lebo dotyčny ktorý si myslí,že je to ako poštípanie od komára sa veľmi mýli. Je to neznesitelné´, často nekontrovatelné.
2.12.2008 2:30:43
Mám 28 rokov a atopický exzém mám od 3 mesiacov a nikdy som sa ho nezbavila. Pri čítaní vašich článkov a pozeraní fotiek vašich ratolestí mi aj vyhrkli slzičky ľútosti. Dnes mám 4-mesačného synčeka Olivera a každý deň ďakujem Bohu, že má telíčko úplné čisté. No obavy a strach mám stále a už teraz sa psychicky pripravujem na boj, ktorý je pre vás dnes bežnou vecou. Neviem si predstaviť ako to bude vyzerať, no viem, že to zvládnem, lebo budem musieť. Presne tak viem, že to zvládnete aj vy a postupom času sa na to budete dívať s miernym úsmevom na ústach a ťažkým povzdychom úľavy. Držím vám palce a prajem vám veľa pevných nervov a hlavne kvantum trpezlivosti, lebo viem, že tej je vždy málo. A čo sa týka rád a mojich skúseností? Skúšjte všetko. Lebo ako povedal jeden lekár mojej babičke pred 28. rokmi: Možno sa raz pomýlite a natriete malú krémom na topánky a ono to zaberie. Takže hlavu hore a DRŹTE SA !!!
2.12.2008 2:21:07
Mám 28 rokov a atopický exzém mám od 3 mesiacov a nikdy som sa ho nezbavila. Pri čítaní vašich článkov a pozeraní fotiek vašich ratolestí mi aj vyhrkli slzičky ľútosti. Dnes mám 4-mesačného synčeka Olivera a každý deň ďakujem Bohu, že má telíčko úplné čisté. No obavy a strach mám stále a už teraz sa psychicky pripravujem na boj, ktorý je pre vás dnes bežnou vecou. Neviem si predstaviť ako to bude vyzerať, no viem, že to zvládnem, lebo budem musieť. Presne tak viem, že to zvládnete aj vy a postupom času sa na to budete dívať s miernym úsmevom na ústach a ťažkým povzdychom úľavy. Držím vám palce a prajem vám veľa pevných nervov a hlavne kvantum trpezlivosti, lebo viem, že tej je vždy málo. A čo sa týka rád a mojich skúseností? Skúšjte všetko. Lebo ako povedal jeden lekár mojej babičke pred 28. rokmi: Možno sa raz pomýlite a natriete malú krémom na topánky a ono to zaberie. Takže hlavu hore a DRŹTE SA !!!
  • 
23.10.2008 23:27:48
Prosim Vas pomozte mi, rada by som skusila pocat dietatko podla vypoctu dni
MUDr.Jonasa.Som zatial bezdetna.
Narodila som sa 21.12.1975 o 23,25 hod.
Pokial potrebujete nejake dalsie informacie, rada znova napisem.

velmi pekne dakujem vopred a ostavam s pozdravom

Zuzana
  • 
19.1.2008 0:43:08
Zkoušeli jsme prvnímu synovi snad vše a po první využívané dávce homeopatika zabraly, ale druhá dávka, byla na nic. Chce to opravdu především změnit stravu, nejíst žádné alergické potraviny, i brambory způsobují alergii, mám s tím zkušenosti velké. Ekzém je záležitost špatné funkce jater a ledvin. Začněte u čištění organismu, odlehčení stravy, zvýšení dávek pití a kontrola funkce střev. I pokud je zácpa je ekzém, je to výsledek škodlivin v těle. Léčba na povrchu těla je jen léčba důsledku ekzému, hledejte příčinu. Co dítě pije, co jí, v jakém prostředí je jak se ekzém lepší, to znamená teplota vzduchu, vlkost. Žádné navlíkání...je spousta toho co by jste měli sledovat a změnit.
KAtka
  • 
26.12.2007 19:34:54
Milé maminky skláním se před vámi. Můj 18-ti měs. syn už od narození trpí kožním ekzémem, nyní se diagnoza ustálila na atopickém ekzému, byla jsem zoufalá, když jsem viděla flíčky na jeho noičkách, ale není to nic proti tomu co mají vaše holčičky. Moc bych vám přála aby vy i vaše princezny jste se jednoho rána probudily a mohly říct je to pryč a nikdy víc. Drdžím vám palečky Katka plzeň
12.9.2007 12:28:36
příspěvek je pro : Katka - Anet (2roky)
výše psala nabídku pro někoho jiného. Zaujalo mě to.Děkuji.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 123 [Dalších 103 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.