Jaňule |
| • |
30.5.2006 13:59:53
Mám úplně stejné zkušenosti. V Radotíně se k nám chovali jako by jsme je spíše obtěžovali a na Černém Mostě se nám to vyloženě nelíbí. Před časem jsme byli s kolegou pozváni na firemní akci na motokáry do Letňan a užili jsme si super zábavu (po ježdění tam mají i stálou diskotéku), dobře jsme se najedli a ještě jsme dostali od personálu pochvalu, jací že jsme to dobří jezdci i když to (hlavně v mém případě) není tak úplně pravda. Super je tam taky ten výhled z restaurace, která je vysoko nad dráhou a máte tak přehled co například dělají vaše ratolesti, zatímco si dáváte třeba presíčko. A abych nezapomněla, tak pěkné toalety mají skutečně málokde.
|
Dana Sojková |
| • |
30.5.2006 13:48:13
Moje zkušenost na Černém Mostě je poněkud jiná. Především nepříjemné chování personálu, absence toalet (musela jsem s dcerou na toaletu až do multikina, což je cca 300m tam a zpátky!) a navíc se tam motokáry prohánějí v těsné blízkosti projíždějících aut. Motokáry tam jsou navíc dosti zašpiněné a evidentně ne v nejlepším stavu. Přitom tam po nás chtěli pokutu za narážení motokár do mantinelů, což je absolutní český unikát. Židličky v baru jsou plechové jako na zahrádce u Mc"Donaldů, takže po dvacetiminutovém čekání na zprovoznění motokár jsme měli všichni dost. No a nakonec při odchodu (bylo to ještě v zimě) si moje kolegyně málem zlomila nohu na namrzlých schodech vedoucích nahoru z garáže. Celá dráha je totiž sice v garážích a tedy krytá, ale pouze shora. Ze stran je otevřená a tedy volně přístupná vlivu počasí. Moje doporučení tedy zní: Využijte raději dráhu v Radotíně která je dlouhá a celá krytá a nebo možná ještě raději tu v Letňanech. Tam jsme si zvykli chodit hlavně pro příjemnou obsluhu a lepší ceny. V Radotíně mají navíc často rezervaci závodníci a je to přeci jenom trochu z ruky nato jet tam jen tak. V Letňanech mají na webu přímo obsazenost, takže není problém zjistit zda mají volno nebo ne a MHD tam jezdí prakticky před vchod.
|
Tomáš |
| • |
18.4.2006 20:13:12
Píši tento příspěvek, jelikož jsme byli v Radotíně a tam vzhledem k rezervaci jsme neměli možnost si zajezdit. Od jednoho pána jsme dostali tip na relativně novou dráhu na Černém Mostě a o tuto zkušenost se chceme podělit s případnými čtenáři.
Když jsme tam dorazili, tak nás mile překvapilo její prostředí. Dráha je situovaná v krytých garážích zábavního centra Černý Most, má vlastní sportbar s projekcí a časomírou (mimochodem moc pěkný interiér s výzdobou) a příjemnou obsluhu. Samotná dráha je dost dlouhá - uvádějí 500m délky a ujetí jednoho kola trvá kolem 1 minuty. Trať je dost členitá a tak Vás jentak neomrzí a navíc po závodě dostanete výtisk Vašich časů. Co nás opravdu překvapilo je jejich unikátní dvousedadlová motkára, ve které se mohl svézt i náš tříletý syn, který seděl na vyvýšené sedačce za mnou, zatímco já jsem tento "stroj" řídil. Další výhoda je provázanost se zábavním centrem Černý Most, kam jsme se po závodech odebrali do restaurace a následně do multikina. Sice to neočekávaně zatížilo náš rozpočet, ale to víkendové odpoledne opravdu stálo za to. Pokud máte zájem o bližší info o dráze na Černém Mostě můžete zadat www.kartareal.cz |
Tomáš |
| • |
18.4.2006 20:12:39
Píši tento příspěvek, jelikož jsme byli v Radotíně a tam vzhledem k rezervaci jsme neměli možnost si zajezdit. Od jednoho pána jsme dostali tip na relativně novou dráhu na Černém Mostě a o tuto zkušenost se chceme podělit s případnými čtenáři.
Když jsme tam dorazili, tak nás mile překvapilo její prostředí. Dráha je situovaná v krytých garážích zábavního centra Černý Most, má vlastní sportbar s projekcí a časomírou (mimochodem moc pěkný interiér s výzdobou) a příjemnou obsluhu. Samotná dráha je dost dlouhá - uvádějí 500m délky a ujetí jednoho kola trvá kolem 1 minuty. Trať je dost členitá a tak Vás jentak neomrzí a navíc po závodě dostanete výtisk Vašich časů. Co nás opravdu překvapilo je jejich unikátní dvousedadlová motkára, ve které se mohl svézt i náš tříletý syn, který seděl na vyvýšené sedačce za mnou, zatímco já jsem tento "stroj" řídil. Další výhoda je provázanost se zábavním centrem Černý Most, kam jsme se po závodech odebrali do restaurace a následně do multikina. Sice to neočekávaně zatížilo náš rozpočet, ale to víkendové odpoledne opravdu stálo za to. Pokud máte zájem o bližší info o dráze na Černém Mostě můžete zadat www.kartareal.cz |
| • |
22.2.2006 10:52:09
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Pro vaši informaci - změnili jsme název a tím i www adresu, která je www.superkarting.cz - největší motokárová dráha v ČR, Plzeň - Lhota.
|
| • |
13.4.2005 7:28:37
Jsem z Klatov a takřka celé léto jsme jezdili s našima klukama ( 8 a 11 let)a později neodolala i manželka na motokárovou dráhu na letiště do Plzně. Je to bombová trať a jak jsem si později přečetl na jejich netových stránkách (www.karting1.net)je i v ČR nejdelší. Nechci jim tady dělat reklamu, ale to co jsme tam s mou rodinou zažili za zábavu, vzrušení z rychle jízdy i pohodovou atmosféru u kávy, pivka nebo grilovaného masíčka se tady těžko popisuje. Kluci už teď otravují kdy už zase letos vyjedeme na motokáry. Dokonce by raději tam než k moři. PS: Ještě musíme zpracovat maminu. :o)
|
HuMorous |
| • |
7.6.2004 11:08:55
http://humorous.bloguje.cz/ nenašel jsem tedy ten odkaz zde, ale při hledání Webu toho skvělého areálu jsem našel váš Web. Doporučuji se povozit!!!! Zážitek jako hrom :O)
|
|
|
3.1.2002 8:58:27
Zajděte na Motokáry v Libni! Voctářova 18/3(tel.66029368).Vřele doporučuji. Dostanete helmu, jedna jízda trvá 10 minut a vše je řízeno přes počítač.I restaurace je na místě, vše je v kryté hale. Tak vzhůru na závody!Toto místo navštívil i Tomáš Enge!
Lenka |
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.