| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou Rakovník

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 33 [Dalších 13 >>]
  • 
10.9.2008 21:53:03
Milé maminky,
i já se chci podělit o zkušenost s Rakovnickou porodnicí.Dne 30.8.2008 v 19.30 večer jsem porodila nádhernou, zdravou, vlasatou, prostě kouzelnou holčičku Viktorku ( 48cm a 2,950g ).Nevím jak by soudil můj porod pan doktor, ale já si myslím, že porod nepatřil k těm nejjednodušším, malinká mi dala dost zabrat, ale za pomoci pana primáře Hajčiho, bezvadné sestřičky a mého skvělého manžela jsme to zvládly.Měla jsem štěstí, že na sále žádná jiná maminka nebyla a měla jsem manžela celou dobu u sebe. Když se poohlédnu zpět, neumím si předsatvit, že by tam se mnou nemohl být. MOC mi pomohl. Všem maminkám doporučuji, pokud je to možné, mít taťku s sebou.
Jinak na oddělení šestinedělí nám s Viktorkou nic nechybělo. Malou jsem měla od první chvíle pořád u sebe. Všechny sestřičky i doktoři byli móóóóóc hodní a příjemní.Chodili nás kontrolovat,učili jsme s miminkem poznávat, cvičili jsme a tak nám pobyt v nemocnici rychle utekl a teď už s Vikinkou a s tatínkem válčíme sami.A musím říct, že skvěle...
Všem do rakovníka ještě jednou velký DÍK Rodina Kučerova z Loun
24.8.2008 15:59:14
Ačkoliv jsme se nemohli dlouho s manželem roznodnout, kde přivedeme na svět naše druhé miminko, nakonec jsme se rozhodli pro Rakovník ( jsme z Mostu a na Rakovnicku mám rodiče)
Díky tomu, že jsem přenášela, jsem byla přijata do nemocnice o něco dříve a porod mi tři dny vyvolávali. Musím říct, že pan doktor Hajči je úžasný člověk a je vidět, že svojí práci rozumí a dělá ji rád. Všechno mi vysvětlil, a díky jeho humoru jsem se tam cítila skoro jako doma. Když už se konečně náš drobeček rozhodl přijít na svět, panu dokotorovi zrovna ¨začínala dovolená. Měla mě na starost jedna moc příjemná porodní asistenka a po 3,5 hodinách bolestí / no musím uznat, že díky době strávené v horké sprše jsem bolesti skoro nevnímala, až když mě šoupli na sál,tak jsem věděla že kontrakce fakt mám :-) / přiběhl na sál mladý a usměvavý pan doktor Marošek, řekl mamino, píchneme vodu a porodíme jako fík, teda spíš jako fíček :-) tak jsem se mezi kontrakcemi musela i smát. No a za chvíli byl Martínek na světě. Musím uznat, že tamní porodnice je opravdu skvělá, personál úžasný a dětské sestřičky jsou také moc fajn. Mimochodem, během první doby porodní mi bylo cokoliv k dispozici, mě dělala nejlépe sprcha,tak jsem se tam rochnila skoro celý porod :-) Všem maminkám tuhle porodnici jen a jen doporučuji, uvidíte, že se tam budete cítit skvěle. A i když porod bolí,tak tam díky jejich přístupu na bolest skoro zapomenete. Musela bych tu psát samé superlativy. Je fakt skvělá. Moc moc doporočuju a personálu, který mi pomohl přivést 4.8.2008 ve 12:40 mého syna Martínka, bychom chtěli ještě jednou moc a moc poděkovat.
Jana, Alexandr, Zuzanka a Martínek.

PS: Jo a co se týče novorozeneckého oddělení a sestřiček na šestinedělí,tak přístup je také úžasný, pokoje jsou po dvou,takže maminky mají klídek a návštěvy tam jsou kdykoliv během dne až do desíti večer, což je super. A také díky dětským sestřičkám úspěšně kojíme ( první jsem bohužel nekojila, protože dostala v porodnici flašku,ale tady vám pomůžou a uvidíte, že pujdete domů rozkojené :-) )
Ještě jednou moc moc Dííííííííííííkyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!
Hanka + 2 kluci
  • 
2.1.2008 10:33:21
Sice už po 3 letech po porodu, jsem zabrousila na tyto stránky a zajímaly mě názory maminek. Já rodila prvního syna v Brandýse n/L (taky výborná péče v porodnici) a druhého syna tady v Rakovníku. Díky skvělé péči MUDr. Hajčiho vše proběhlo bez problémů, v pohodě a s úsměvem. Opravdu chvála na tohoto doktora nejsou jen planá slova, ale skutečnost, že rád s ochotou kdykoliv pomůže.
Nejsem jediná maminka, u které večer doma zvonil s informací, že výsledky triple-testu nedopadly nejlíp a že je nutná další kontrola, atd. Následovalo důkladné UZV, diskuse o amniocentéze a vše s ochotou pomoct. Moc jsem si přála, aby jsme se u porodu potkali, bohužel zrovna odcházel domů a směnu přebíral jiný Dr. Ale p. Hajčí, protože věděl, že i druhého syna budu rodit opět otočeného zadečkem napřed, tak si nechal cca hodinu před porodem zavolat a osobně přijel a syna mi v pohodě odrodil.
Pane doktore děkuji a je mi líto, že Vám maminky odbíhají rodit do Prahy, jen kvůli prestiži, aby mohli říkat, že rodily v Praze v té a té nemocnici.
3.3.2007 22:38:32
Musím říci, že jsem se setkala s mnoha lidmi, kteří mi rozmlouvali, abych rodila v porodnici Rakovník. Ale já jsem si říkala, že když to nezkusím, tak to nemůžu posuzovat. Tak jsem porodila svou první holčičku za pomoci pana primáře Semerádta a skvělé asistentky bez jakýchkoli problémů a byla jsem naprosto spokojená. Pan primář je skvělý a úžasný člověk, hodně moc mi pomohl. Nemůžu si vůbec na rakovnickou porodnici stěžovat, jen ji mohu dalším budoucím maminkám vřele doporučit.
Máša
  • 
24.2.2007 14:57:43
Rakovnická porodnice je opravdu super :-)) Původně jsem do Rakovnika nechtěla ani za nic - protože jsem neslyšela moc chvály, ale nakonec jsem se rozhodla pro. A mohu říct, že nelituji!!! Už od začátku, kdy jsem tam začla chodit na pásy, byli všichni hrozně moc milí - od sestřiček až po MUDr. Hajčiho, kterého jsem tam vždy potkala. Jako každý porod, tak i ten náš, nebyl procházkou růžovou zahradou. Ve finále se vyskytly komplikace a muselo se rodit kleštěma, mrňousek měl omotanou šňůru kolem krčku a museli oživovat. Ale mohu říct, že jsem nepocítila žádnou paniku, strach nebo negativní pocity, že by něco mohlo dopadnout špatně. Pan doktor Hajči - i celý team - byli prostě skvělí. Manžela jsem měla u porodu a sdílel stejné pocity ohledně profesionality i přístupu. Zároveň i sestřičky věnovaly poté max. starost o kojení a péči. Mohu vřele doporučit a doufám, že tuto porodnici nezavřou - ať už kvůli novému vybavení porodnice, přístupu profesionálního teamu a nebo lokalitě pro ostatní rodičky.
Helena
  • 
11.2.2007 11:29:02
Tak jsem porodila svého 3 syna,tentokrát mě rodil MUDr.Hajčí a musím přiznat,že to byl skvělý zážitek.Tento porod mě bolel více než ty předchozí,ale humor pana doktora mi dodával sílu.Pokud bych se někdy rozhodla pro další dítě,tak na 100% vyhledám pana doktora.Tímto mu chci poděkovat a Doufám,že porodnice nebude zrušena.Mile mě překvapila i kvalita a výběr stravy.
Helena
  • 
11.2.2007 11:28:16
Tak jsem porodila svého 3 syna,tentokrát mě rodil MUDr.Hajčí a musím přiznat,že to byl skvělý zážitek.Tento porod mě bolel více než ty předchozí,ale humor pana doktora mi dodával sílu.Pokud bych se někdy rozhodla pro další dítě,tak na 100% vyhledám pana doktora.Tímto mu chci poděkovat a Doufám,že porodnice nebude zrušena.Mile mě překvapila i kvalita a výběr stravy.
Hanča
  • 
30.1.2007 19:18:25
Rakovnická porodnice-super! Prostředí sice není nejmodernější,ale plně to vynahradí BÁJEČNÝ personál.Panu primáři gratuluju,jen prosím domluvte Dr.Růžičkovi-pár slov,či úsměv neuškodí. Příště zas v Rakovníku. Dík.
  • 
3.1.2007 8:44:02
Moje zkušenost je perfektní,ačkoliv jsmena rakovnickou porodnici neslyšela nic dobrého já jsm byla spokojená,rodila jsem tu 28.11.06 a porodní asistentka i pan primář Semerád kterého jsme měla u porod byli perfektní všechno vysvětlili poradili a pomohli.
I personál na oddělení šestinedělí byl skvělí všem moc děluji
Helena
  • 
29.12.2006 14:01:47
Prvního syna jsem rodila u Apolináře a bylo to super,4 den jsme šli domů.V Rakovníku jsem si připadala jako věc,které se nemusí nic vysvětlovat,jen s ní manipulovat.Strava příšerná,slovy mého manžela,vězeňská.Sestry neporadily,byli neochotné a nepříjemné.Rodila jsem 18.4.2004,nyní jsem opět těhotná a vůbec se mi tam nechce,bohužel od 1 bolesti do porodu mi to trvá tak 30 minut,tím pádem si ani nemohu zajet jinam.Teď zkusím nadstandart,třeba se personál bude chovat vlídněji.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 33 [Dalších 13 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.