| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku První narozeniny

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 33 [Dalších 3 >>]
  • 
22.6.2001 18:25:58
Ahoj Káčo!
Tvůj deník jsme s přítelem zhltali jedním dechem a moc se nám líbí. Jsme mladý pár a za dva roky (až dostuduju) se chceme vzít a mít miminko. Nejdřív jsem se trošku bála porodu a tak (jsem citlivka :-)), ale díky Tobě se už strašně moc těším a doufám, že budu taky tak skvělá mamka jako Ty.
Mějte se krásně.
Káča
  • 
22.6.2001 18:25:28
Ahoj Káčo!
Tvůj deník jsme s přítelem zhltali jedním dechem a moc se nám líbí. Jsme mladý pár a za dva roky (až dostuduju) se chceme vzít a mít miminko. Nejdřív jsem se trošku bála porodu a tak (jsem citlivka :-)), ale díky Tobě se už strašně moc těším a doufám, že budu taky tak skvělá mamka jako Ty.
Mějte se krásně.
Káča
Hanka, 9. měsíc
  • 
21.6.2001 20:24:14
Milí Skokánci,
moc díky za hezky psané povídání o jedné krásné etapě Vašeho života. Přeji Vám do dalších let hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody a dobré nálady.
Majda ,devítiměsíční dcera
  • 
21.6.2001 20:07:33
Od prvního dne každého měsíce jsem denně zjišťovala, zda už se na emiminku neobjevilo další pokračování Adámkova deníčku. Po přečtení tohoto příspěvku pociťuju lítost nad tím, že je poslední.
Kačko, moc Ti blahopřeji nejen ke krásnému synovi, ale i k tomu, jak bravurně jsi zvládla počátky mateřství. Hodně štěstí
Majda
  • 
21.6.2001 19:55:43
Milá Káčo, Adámku a Skoky!
Mockrát děkuji za vaše krásné povídání. Celé těhotenství i neuvěřitelně rychlých osm měsíců s naší Aničkou jsem se těšila na to, co je u vás nového. Bylo to krásné a užitečné. Takže ještě jednou moc a moc díky! Adámkovi opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninám a vám ať s ním zažíváte jenom samé krásné chvíle!
Všechny vás zdraví Markéta
Klára + tříměsíční Kryštůfek
  • 
21.6.2001 19:54:10
Zvykli jsme si číst vaše povídání a porovnávat Adámkovy dovednosti s dovednostmi našeho Cipíska. Když si Kryštof začal objevovat ručičky, hned jsem se utíkala podívat, kdy si je objevilo elektronické miminko a když jsem četla o vašich problémech s varlátkem, začali jsme pozorně kontrolovat, jestli i s Kryštůfkem se neděje něco podobného. Takže se připojujeme: Budete nám moc a moc a moc chybět. Pápá!
Michal
  • 
21.6.2001 16:20:38
Dekuji za serial (bohuzel konci :-(), a Adamkovi i vam obema preji, at jste zdravi a mate se radi!
  • 
21.6.2001 14:29:20
Jste "krásní" lidé !
Jste rodina !
Držím vám palce !
Petr
Jana, Matěj 1 rok
  • 
21.6.2001 14:23:15
Ahoj Skokánci,
musím říct, že mi taky Vaše příhody budou moc chybět. Protože máme stejně staré kluky, už od začátku netrpělivě očekávám Vaše další zážitky a porovnávám s těma našima. A tenhle poslední - jako by jsi psala o našem Matějovi. Jenom s tím nočním spaním jsme na tom o trošku hůř. Ale na druhou stranu se to nedá srovnat s tím co bylo před rokem. A ty pocity, co jsi prožila za ten uplynulý rok (vlastně skoro dva) mám úplně stejné. Jak z takového malého miminka vyroste za rok osobnost je zázrak. Tak si užívejte Adámka, ať Vám přináší dál potěšení jako nám Matýsek a mějte se všichni moc fajn.
Ahoj Jana a Matěj
  • 
21.6.2001 13:02:05
Káčo,Adámku a Skoky přejeme vám s manželem ať se máte pořád skvěle,všechny příspěvky jsme četli s nadšením,oočekávali jsme netrpělivě nové články.Budete nám chybět,za 1,5 roku jsme si na vás zvykli a nejsme určitě sami.Určitě už o sobě nechcete dát aspoň občas zprávu? Zdraví vá Ivana a Petr
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 33 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.