| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku První narozeniny

 Celkem 33 názorů.
 Beata, zatial bez deti 
  • 

Budete mi chybat 

(21.6.2001 10:49:15)
Kacenka, najprv chcem zablahozelat Adamkovi k prvemu rocku - je velmi zlaty. Pravidelne som citavala Tvoje zazitky z tehotenstva aj teraz s Adamkom a vzdy som sa tesila na dalsie pokracovanie. Priznam sa, zostalo mi smutno, ked som si teraz precitala, ze uz koncis s dennickom. Chcem Ti podakovat, za cenne rady a tipy a celkovo za atmosferu, ktorou boli naplnene Tvoje clanky. My sa uz 6 mesiacov snazime o babatko a zatial nic, ale urcite to raz vyjde. A budem sa potom snazit byt aspon priblizne taka super mama ako si Ty. Este raz dakujem a zelam Vam, aby Vam obidvom robil Adamko velku radost a aby ste pre neho boli aj nadalej ti najlepsi rodicia, akych si mohol zelat. Vela stastia.
 Jitka (2 kluci) 
  • 

Hodně štěstí 

(21.6.2001 11:17:34)
Ahoj Kačko, Jirko a Adámku,
děkuji mockrát za Vaše prožitky i ochotu se s nimi dělit s ostatními. Také já sledovala všechny Vaše krůčky a jsem ráda, že se Vám daří a že Adámek Váš život obohatil tak, jak to umí jen děti. Do dalších dnů hodně štěstí přeje Jitka
 Veronika, bez deti (zatim) 
  • 

Ten cas leti... 

(21.6.2001 11:26:20)
Chci prat vsechno nej k narozkam a taky rict (vlastne napsat) - ten cas ale leti!!!!!! Jakoby to bylo vcera, co jsem zacala cist vas pribeh (je fakt, ze jsem zacala v dobe Vaseho porodu, ale tehotenstvi jsem zvladla precist behem dne, takze jsem nakonec nezmeskala nic:o))
Chci moc podekovat, hltala jsem Vas denicek a nekdy jsem si cetla clanky i nekolikrat... I me budete chybet. Mrzi me, ze uz nebudu vedet, jak se Vam vede... A co sourozenci - date nam o sobe vedet az se rozhodnete pro brachu ci segru?
Dekuju mockrat a preju hodne zdravicka, stesticka a vseho co si budete prat.
Veronika
 Ivana,zatím bez dětí 
  • 

Škoda 

(21.6.2001 13:02:05)
Káčo,Adámku a Skoky přejeme vám s manželem ať se máte pořád skvěle,všechny příspěvky jsme četli s nadšením,oočekávali jsme netrpělivě nové články.Budete nám chybět,za 1,5 roku jsme si na vás zvykli a nejsme určitě sami.Určitě už o sobě nechcete dát aspoň občas zprávu? Zdraví vá Ivana a Petr
 Jana, Matěj 1 rok 
  • 

Taky nám budete chybět! 

(21.6.2001 14:23:15)
Ahoj Skokánci,
musím říct, že mi taky Vaše příhody budou moc chybět. Protože máme stejně staré kluky, už od začátku netrpělivě očekávám Vaše další zážitky a porovnávám s těma našima. A tenhle poslední - jako by jsi psala o našem Matějovi. Jenom s tím nočním spaním jsme na tom o trošku hůř. Ale na druhou stranu se to nedá srovnat s tím co bylo před rokem. A ty pocity, co jsi prožila za ten uplynulý rok (vlastně skoro dva) mám úplně stejné. Jak z takového malého miminka vyroste za rok osobnost je zázrak. Tak si užívejte Adámka, ať Vám přináší dál potěšení jako nám Matýsek a mějte se všichni moc fajn.
Ahoj Jana a Matěj
 Petr 
  • 

Káčo díky, hodně štěstí ! 

(21.6.2001 14:29:20)
Jste "krásní" lidé !
Jste rodina !
Držím vám palce !
Petr
 Michal 
  • 

Dekuji 

(21.6.2001 16:20:38)
Dekuji za serial (bohuzel konci :-(), a Adamkovi i vam obema preji, at jste zdravi a mate se radi!
 Klára + tříměsíční Kryštůfek 
  • 

pápá 

(21.6.2001 19:54:10)
Zvykli jsme si číst vaše povídání a porovnávat Adámkovy dovednosti s dovednostmi našeho Cipíska. Když si Kryštof začal objevovat ručičky, hned jsem se utíkala podívat, kdy si je objevilo elektronické miminko a když jsem četla o vašich problémech s varlátkem, začali jsme pozorně kontrolovat, jestli i s Kryštůfkem se neděje něco podobného. Takže se připojujeme: Budete nám moc a moc a moc chybět. Pápá!
 Markéta, Anička 8 měsíců 
  • 

Děkuji 

(21.6.2001 19:55:43)
Milá Káčo, Adámku a Skoky!
Mockrát děkuji za vaše krásné povídání. Celé těhotenství i neuvěřitelně rychlých osm měsíců s naší Aničkou jsem se těšila na to, co je u vás nového. Bylo to krásné a užitečné. Takže ještě jednou moc a moc díky! Adámkovi opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninám a vám ať s ním zažíváte jenom samé krásné chvíle!
Všechny vás zdraví Markéta
 Majda ,devítiměsíční dcera 
  • 

Hodně štěstí 

(21.6.2001 20:07:33)
Od prvního dne každého měsíce jsem denně zjišťovala, zda už se na emiminku neobjevilo další pokračování Adámkova deníčku. Po přečtení tohoto příspěvku pociťuju lítost nad tím, že je poslední.
Kačko, moc Ti blahopřeji nejen ke krásnému synovi, ale i k tomu, jak bravurně jsi zvládla počátky mateřství. Hodně štěstí
Majda
 Hanka, 9. měsíc 
  • 

díky 

(21.6.2001 20:24:14)
Milí Skokánci,
moc díky za hezky psané povídání o jedné krásné etapě Vašeho života. Přeji Vám do dalších let hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody a dobré nálady.
 Taky Káča :o) 20 let 
  • 

Je mi to líto 

(22.6.2001 18:25:28)
Ahoj Káčo!
Tvůj deník jsme s přítelem zhltali jedním dechem a moc se nám líbí. Jsme mladý pár a za dva roky (až dostuduju) se chceme vzít a mít miminko. Nejdřív jsem se trošku bála porodu a tak (jsem citlivka :-)), ale díky Tobě se už strašně moc těším a doufám, že budu taky tak skvělá mamka jako Ty.
Mějte se krásně.
Káča
 Taky Káča :o) 20 let 
  • 

Skokánci 

(22.6.2001 18:25:58)
Ahoj Káčo!
Tvůj deník jsme s přítelem zhltali jedním dechem a moc se nám líbí. Jsme mladý pár a za dva roky (až dostuduju) se chceme vzít a mít miminko. Nejdřív jsem se trošku bála porodu a tak (jsem citlivka :-)), ale díky Tobě se už strašně moc těším a doufám, že budu taky tak skvělá mamka jako Ty.
Mějte se krásně.
Káča
 Lenka,Vojtíšek 1rok 
  • 

No teda Káčo... 

(23.6.2001 22:07:59)
ty mě teda pekne štveš !
To jdeš pracovat, či co ? Maš tak krásnýho chlapečka a už se s nim nechceš chlubit. Tak se alespon obcas v RODINE ozvi.
Tak jsme si na vas zvykli, prožívali jsme všechno velmi podobne a ted konec.
Mejte se moc hezky a treba se my nebo ti nasi kluci nekde nekdy potkame. Budte stasni.
 Alice+Mareček (1 rok) 
  • 

Díky za Emiminko! 

(24.6.2001 11:35:20)
Ahojte Skokánci!

Kačko, Tvoje Emiminko jsem četla od samého začátku a vždycky jsem se moc a moc těšila na další díl, hlavně v těhotenství, kdy jsem se potřebovala uklidnit, že vše je v pořádku. Pamatuju se, jak jsem manželovi ukazovala fotky Adámka z porodnice a záviděla jsem ti, že už to máš za sebou.Můj Mareček se narodil týden nato, takže Tvoje příběhy jsem mohla vždycky porovnat s náma a opravdu je to podobné. Navíc jsem se s manželem taky seznámili na internetu, tak máme vlastně taky Emiminko.
Přeju Emiminkám i ostatním miminkám, ať se mají krásně a jsou zdravé, šťastné a v pohodě.

Alice s Marečkem
 Iva + Tomáš 5 měsíců 
  • 

Díky 

(24.6.2001 20:27:27)
Ahoj Káčo, díky moc za Emiminko. Mrzí mne, že už se o Adámkovi nic nedozvíme. Každý měsíc jsem netrpělivě očekávala další pokračování a těšila se na Adámkovy pokroky. Kdyby se ti tedy ještě někdy chtělo, dej vědět, jak se všichni máte. Posílám moc pozdravů Adámkovi i Skokymu a ještě jednou díky.
iva
 Bára 
  • 

Děkuji 

(25.6.2001 7:41:32)
Ahoj Skokánci! Taky bych chtěla moc poděkovat za všechny příspěvky. Zatím ještě miminko nemáme, ale všechno jsme přečetli, dokonce jsem to i vytiskla a půjčovala kamarádkám co nemají přístup na internet. Všem se Vaše postřehy a zkušenosti moc líbily. Takže přeji Vám hodně štěstí, zdraví a spokojenosti a někdy se ozvěte, budete nám všem chybět.
 Magda synové 7,5 roku a 13 měsíců 
  • 

Děkuji 

(27.6.2001 15:37:38)
Děkuji za vaše vyprávění. Musím se přiznat, že při dvou malých dětech a manželovi na mateřské nemám moc času, ale vždy okolo data kdy jste psala příspěvky, jsem se snažila na tento server koukat co nejčastěji, abych měla novinky od Vás a mohla srovnávat s mým mladším synem. Sice to moc nešlo, protože se narodil o šest týdnů dříve, ale i tak to bylo velice příjemné.
Mám ještě jednu otázku: MOHU???
Nebute Vám to psaní chybět a nechcete v tom pokračovat???? /To byly vlastně dvě, snad mohu/
Kdyby se Vám již nechtělo pokračovat, myslím, že Vás bude o toto žádat více lidí, tak Vám i Vašim dvěma ,, chlapům,, přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, lásky a trpělivosti. /Ta je obvzlášť potřeba - mám už doma tři a děsím se toho, že i když s manželem plánujeme ještě jedno dítko, abych si ho pořááááádně užila, že to bude zase kluk/
Mějte se prostě krásně a ať Vám vše vychází!!!!!!
Magda

 Šárka, Jakub 4 měsíce 
  • 

Káčo, děkuji 

(27.6.2001 21:10:29)
Milá Káčo,
chci Ti poděkovat za Tvůj čas, který jsi věnovala psaní deníčku E-miminka Adámka. Už 4 měsíce vím, jak je těžké si vyšetřit chvilku na sebe, zvlášť když jsi teď daleko od příbuzných. Od začátku těhotenství pobývám ve Francii a všechny Tvé články jsem četla několikrát a čerpala z nich informace, jak to chodí v Čechách. A taky jsi mi tak nahrazovala to povídání s kamarádkami a porovnávání s ostatními dětmi, takže mi budete opravdu chybět. No nedá se nic dělat, asi už Tě k pokračování "neukecáme".
Takže vám všem přeji hodně štěstí, zdraví a krásných zážitků z cestování.
Šárka
 Ivana, 25.tyzden tehotenstva 
  • 

Je mi smutno 

(28.6.2001 16:22:28)
Mila Kacena,
velmi sa mi Tvoje prispevky pacili, zacala som ich sice sledovat trosku neskor, ale vsetko som velmi rychlo dohonila. Je to velmi zaujimave a poucne citanie a kedze nas Drobec sa iba ma narodit, budem z Tvojich skusenosti urcite este vela cerpat. Ked som sa vsak docitala v tomto prispevku, ze je posledny, prislo mi smutno. No ale taky je zivot. Stale sa nieco konci a nove zacina. Prajem Vam vsetkym vela zdravia, lasky a rodinnej pohody.
Ivana
 Věra, Kryštof 1 rok 
  • 

Hezký deníček. 

(1.7.2001 21:02:54)
Ahoj Katko, moc děkuji za psaní - hodně podrobné, až jsem Tě obdivovala.Zajímavé, mne ten rok vůbec rychle neutekl, dělo se tolik věcí, stále něco nového, naopak, zdálo se mi to, jako několik let.Chci také pozdravit všechny nastávající maminky, i ty, které zatím děťátko odkládají - je to fakt jiný život, ale o hodně bohatší a hezčí.
Přejí hodně zdraví Vám všem, a ať Adámek rosté pro radost.
P.S. Jak jsem teď vyčetla v jedné diskusi - neboj, jestli jsi u prvního dudlík vyvařovala, u druhého ho pouze oblízneš a u třetího zavoláš na psa, ať ti ho přinese / Od Magdy, bezvadné maminky/ Zdraví Vierka
 Jindra, Péťa (13 měsíců) 
  • 

Podobné mrně... 

(2.7.2001 11:05:51)
Náš mrňous "oslavil" o víkendu 13 měsíců. Po přečtení Vašeho článku jsem zjistil, že asi nemáme vyjímečně "zlobivé" dítě. Váš popis jako by seděl na našeho Péťu. Také se budí okolo šesté (ale pak už většinou neusne - občas u kojení), okolo poledne spí cca hodinu a půl - od asi 3 měsíců ale spal jen jednou v postýlce, jinak vždy venku v kočárku, takže máme opačný problém - nechce spát v postýlce přes den (jednou jsme jej "donutili" když měl horečku) a spát jde okolo 20. hodiny :-)
Méně "mluví", zase ale lítá už od 11 měsíců (chodit se naučil cca v 10 a půl měsíce). Ale celkově shrnuto - jako bych četl o našem. Už Váš příspěvek tisku, abych mohl doma "zničené" manželce ukázat, že to stvoření, které nás oba zaměstná na 100%, je celkem normální roční "miminko".
Přeji hodně zdraví a štěstí.

Jindra
 Radka (27.týden) 
  • 

Káčo, díky! 

(2.7.2001 11:34:07)
Ahoj Káčo,
díky za všechno. Od prvních chvil, co jsem se dozvěděla, že čekáme miminko a začala hledat informace na internetu, jsem sledovala tvoje články. Nyní se k nim vracím, abych s tebou porovnala svoje pocity a zkušenosti. Naposledy, když jsem lehce krvácela po vyšetření na cytologii, jsem si hned vzpomněla, že jsi zažila něco podobného a běžela k počítači. Tehdy jsem se dozvěděla, že tvoje vyprávění končí. Přišlo mi to tak nějak líto, že jsem to málem obrečela. Škoda. Přeji vám hodně štěstí.
Radka
 Lucka (21), zatím bez dětí 
  • 

Děkuji 

(2.7.2001 13:44:32)
Milá Káčo, pozorně jsem pročítala všechny Tvoje příspěvky a fandila Vám při zdolávání nesnází. Na každý nový díl jsem se těšila a očekávala, že se zase něco dozvím a přiučím. S přítelem plánujeme v nejbližší době také miminko (ze zdravotních důvodů) a moc se na něj těšíme. Vzhledem k tomu, že jsme oba poměrně mladí, každá rada přímo "ze života" nám moc pomůže. Ještě jednou díky a přeju Vám i Adámkovi hodně radosti a hlavně zdraví.
 Jana, Vašík (10 měsíců) 
  • 

Budete mi chybět... 

(16.7.2001 21:34:11)
Ahoj Kačko,


tak dlouho jsem se ti chystala napsat... Pokaždé, když jsem si přečetla Tvůj nový příspěvek, ale nakonec z toho vždycky nějak sešlo. Tak to tedy doženu alespoň nyní. Chtěla bych Ti moc poděkovat za Tvé "slohovky" plné prospěšných informací, které mi často pomohly už v době mého těhotenství. Každý měsíc jsem netrpělivě čekala, co bude u Vás nového a pak jsem porovnávala. Tvůj popis porodu mě uklidnil, protože jinak jsem vždy slýchala strašlivé historky, které jsem si snažila nepřipouštět, ale znáš to, když jdeš do něčeho a nevíš jaké to bude... Později mě rozesmála Tvá zmínka o bolavém palci, neboť ten jsem si užila také. Moc mě mrzí, že už další příspěvky nebudou, a musím Ti říct, že Tě v každém směru obdivuji, protože stihnout chlapečka, domácnost, přestěhování do Anglie a ještě k tomu všemu informovat o všech událostech okolo sebe, navíc poutavou formou, to je vskutku výkon.
Kačko, držím Tobě, i Tvým dvěma "chlapům" palce, ať se Vám vše v v životě daří dle Vašich představ a doufám, že se na stránkách RODINY nějaký Tvůj článek někdy v budoucnu přece jenom objeví.

Měj se moc hezky

Jana
 magda 
  • 

Uz se tesim na vlastni... 

(20.7.2001 10:49:50)
Mila Kaco!
diky moc za fantasticke dva roky s tvou kronikou - na zacatku jsem si nejak nedovedla predstavit, o co vsechno se v tehotenstvi jedna a jak to vypada pri starani s miminkem, protoze vetsina mych kamaradek si stejne jako ja dava trochu "na cas" se zalozenim rodiny.
Mezitim, co jsem sledovala tvoje osudy, tak se v mem okoli narodilo nekolik miminek - cili muzu tvoje postrehy konfrontovat i s "realem".
Ted jsem sama v situaci, kdy behem par mesicu planujeme zalozit rodinu a i diky tobe se na to moc tesim!
Mila Kacko - tobe i tvojim chlapum preju hodne zdravi a dobre mysli
Magda
P.S. co kdybys dejme tomu jednou za rok vzdycky zkusila vypsat jak se vam i Adamkovi dari a jesli budou i nejaci bratrickove a sestricky???
 Eva (dvě dospělé a dvě dospívající děti) 
  • 

Gratulace 

(13.8.2001 15:00:58)
I když opožděně, gratuluji Adámkovi k jeho prvním narozeninám. Bohužel jsem tento deník objevila dost pozdě, i tak jsem strávila velmi příjemně čas čtením. Je zajímavé si ve věku 45 let přečíst postřehy a příběhy nynější maminky. Musím říct, že i přes značný časový odstup (nejmladší dceři je 13 let), se vlastně moc nezměnilo, nepočítaje technický pokrok v péči o dítě. Ještě jednou děkuji za krásné počtení
 Lili, bez dětí 
  • 

Díky 

(14.11.2001 8:34:18)
Ahoj všichni Skokani,
moc se mi líbí čtení o Adámkovi. Jste fajn rodina. Nenapsala byste ještě něco o Adámkovi? Za chvíli mu bude rok a půl. Určitě dělá další pokroky, a Vaše zkušenosti s výchovou si určitě rádi přečtou i další začínající rodiče.
 Iva, Klárka 18m 


Re: Díky 

(15.11.2001 19:47:14)
ahoj Kačko,
tak aby těch chval a díků nebylo málo, napíšu to o čem jsem už párkrát uvažovala - fakt mi tvůj děníček přišel moc v hod, mám holčičku asi o dva měsíce mladší, a shodou o¨kolností jsme měly i podobné "problémy" v těhotenství, a protože ty jsi to psala vždycky trochuzpátky, přesně to vycházelo na moje těhotenství a dost mi to pomáhalo, protože při prvním těhotenství člověk vůbec neví co se děje, jestli to tak má být a co to všechno znamená a když je na tom někdo jinej stejně, je to docela fajn. (Všimla sis někdy, jak často se už v poradně odpovídalo na téma tvrdnutí bříška...:-)))
Jak se vede v Anglii, neplánujete druhý mimčo?
 Veronika 23 


Budete mi chybět :-( 

(30.1.2002 14:29:11)
Ahoj Skokánci,

doufám, že se mi to jen zdá, že to není pravda a že si to s tím psaním zase brzy rozmyslíte. Moc mě mrzí, že už se nebudu moci těšit na nové příspěvky, tak jako dosud. Když jsem měla v práci chvilku času, "zajela" jsem hned na stránky emiminka a užívala jsem si to pohlazení po dušičce. Vždy jsem se na to moc těšila a teď ... nic ... a pořád nic... Prosím prosím rozmysli si to Kačko a občas něco přidej!!!

Mějte se hezky zase se ozvěte...

Veronika
 Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 


Re: Budete mi chybět :-( 

(31.1.2002 10:36:14)
Ahoj Veroniko, jestli Ti nevadí, že nejsme Skokánci,a chtěla by sis přečíst něco o mém mrněti, tak je to také tady na rodině pod názvem Deníček našeho cvrčka a tak podobně. Jirka to pokaždý nazve trošku jinak a také mu dlouho trvá, než uveřejní další pokračování, ale třeba se Ti to bude líbit a jinak se i já přimlouvám Skokánci pište dál. Petra
 Kaca, 27. tyden 
  • 

Podekovani 

(8.3.2002 9:25:13)
Mila Kaco, Nejen, ze mam stejnou predzdivku jako Ty, ale mam nachlup stejny termin porodu jako Ty, ale o dva roky dal - 12.06.2002. Zatim prozivam tehotenstvi stejne jako Ty. Mela jsem uplne stejne priznaky jako Ty, brisko mam niz nez ostatni tehulky, jsem unavenejsi, ale to se vsechno da bez problemu vydrzet. A my to s Pindourem vydrzime - tak rikame s manzelem nasemu miminku. Zatim nevime, jestli to bude chlapecek nebo holcicka. Je nam to v podstate uplne jedno, budeme to malicky milovat - vlastne ho uz milujeme. A hlavne, aby nas Pindour byl zdravej. To je jediny, co si preju.
Hlavne jsem Ti chtela, Kaco, podekovat za denicek Tveho Adamka. Dozvedela jsem se spoustu veci. Vsechno beres sportovne a s humorem. Mam panickou hruzu z porodu. Od malicka jsem velmi spatne snasela bolest. Ale diky tvym prispevkum vim, ze se i porod da vydrzet a i s usmevem. Bojim se dal, ale uz ne tolik. Je to zvlastni, ale uz se Pindoura nemuzu dockat. Porad pozorujeme jak se hybe a cekame na kazde jeho kopnuti - nekdy jich mam za cely den az dost - vybirame vecicky, zarizujeme loznici a jsme celi poprdeni. Porad si rikame, aby uz tu s nami Pindour byl. Ale vsechno chce svuj cas.
Kaco, preju Vam vsem do dalsich let hodne zdravi stesti a vzajemne lasky. Mejte se radi.
Ahoj Kaca








 Zuzka 
  • 

Dotaz Katce Skokanové 

(14.3.2002 21:49:19)
Ahoj Katko se zájmem jsem si pročítala průběh tvého těhotenství a čekání na miminko.Vychází mi úplně stejný termín i odchod z páce včetně toho, že si vybírám ještě asi 8 dní dovolené-jen o 2 roky později.A když už to mám tak stejné, tak bych se tě ráda zeptala, jestli víš přibližné datum ,kdy jsi otěhotněla.Je to pro mě moc důležité!Já doufám ,že já tak kolem 14.9.2002.Předem díky moc za odpověď.Zuzka

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.