Radka (27.týden) |
| • |
2.7.2001 11:34:07
Ahoj Káčo,
díky za všechno. Od prvních chvil, co jsem se dozvěděla, že čekáme miminko a začala hledat informace na internetu, jsem sledovala tvoje články. Nyní se k nim vracím, abych s tebou porovnala svoje pocity a zkušenosti. Naposledy, když jsem lehce krvácela po vyšetření na cytologii, jsem si hned vzpomněla, že jsi zažila něco podobného a běžela k počítači. Tehdy jsem se dozvěděla, že tvoje vyprávění končí. Přišlo mi to tak nějak líto, že jsem to málem obrečela. Škoda. Přeji vám hodně štěstí. Radka |
| • |
2.7.2001 11:05:51
Náš mrňous "oslavil" o víkendu 13 měsíců. Po přečtení Vašeho článku jsem zjistil, že asi nemáme vyjímečně "zlobivé" dítě. Váš popis jako by seděl na našeho Péťu. Také se budí okolo šesté (ale pak už většinou neusne - občas u kojení), okolo poledne spí cca hodinu a půl - od asi 3 měsíců ale spal jen jednou v postýlce, jinak vždy venku v kočárku, takže máme opačný problém - nechce spát v postýlce přes den (jednou jsme jej "donutili" když měl horečku) a spát jde okolo 20. hodiny :-)
Méně "mluví", zase ale lítá už od 11 měsíců (chodit se naučil cca v 10 a půl měsíce). Ale celkově shrnuto - jako bych četl o našem. Už Váš příspěvek tisku, abych mohl doma "zničené" manželce ukázat, že to stvoření, které nás oba zaměstná na 100%, je celkem normální roční "miminko". Přeji hodně zdraví a štěstí. Jindra |
Věra, Kryštof 1 rok |
| • |
1.7.2001 21:02:54
Ahoj Katko, moc děkuji za psaní - hodně podrobné, až jsem Tě obdivovala.Zajímavé, mne ten rok vůbec rychle neutekl, dělo se tolik věcí, stále něco nového, naopak, zdálo se mi to, jako několik let.Chci také pozdravit všechny nastávající maminky, i ty, které zatím děťátko odkládají - je to fakt jiný život, ale o hodně bohatší a hezčí.
Přejí hodně zdraví Vám všem, a ať Adámek rosté pro radost. P.S. Jak jsem teď vyčetla v jedné diskusi - neboj, jestli jsi u prvního dudlík vyvařovala, u druhého ho pouze oblízneš a u třetího zavoláš na psa, ať ti ho přinese / Od Magdy, bezvadné maminky/ Zdraví Vierka |
Ivana, 25.tyzden tehotenstva |
| • |
28.6.2001 16:22:28
Mila Kacena,
velmi sa mi Tvoje prispevky pacili, zacala som ich sice sledovat trosku neskor, ale vsetko som velmi rychlo dohonila. Je to velmi zaujimave a poucne citanie a kedze nas Drobec sa iba ma narodit, budem z Tvojich skusenosti urcite este vela cerpat. Ked som sa vsak docitala v tomto prispevku, ze je posledny, prislo mi smutno. No ale taky je zivot. Stale sa nieco konci a nove zacina. Prajem Vam vsetkym vela zdravia, lasky a rodinnej pohody. Ivana |
Šárka, Jakub 4 měsíce |
| • |
27.6.2001 21:10:29
Milá Káčo,
chci Ti poděkovat za Tvůj čas, který jsi věnovala psaní deníčku E-miminka Adámka. Už 4 měsíce vím, jak je těžké si vyšetřit chvilku na sebe, zvlášť když jsi teď daleko od příbuzných. Od začátku těhotenství pobývám ve Francii a všechny Tvé články jsem četla několikrát a čerpala z nich informace, jak to chodí v Čechách. A taky jsi mi tak nahrazovala to povídání s kamarádkami a porovnávání s ostatními dětmi, takže mi budete opravdu chybět. No nedá se nic dělat, asi už Tě k pokračování "neukecáme". Takže vám všem přeji hodně štěstí, zdraví a krásných zážitků z cestování. Šárka |
Magda synové 7,5 roku a 13 měsíců |
| • |
27.6.2001 15:37:38
Děkuji za vaše vyprávění. Musím se přiznat, že při dvou malých dětech a manželovi na mateřské nemám moc času, ale vždy okolo data kdy jste psala příspěvky, jsem se snažila na tento server koukat co nejčastěji, abych měla novinky od Vás a mohla srovnávat s mým mladším synem. Sice to moc nešlo, protože se narodil o šest týdnů dříve, ale i tak to bylo velice příjemné.
Mám ještě jednu otázku: MOHU??? Nebute Vám to psaní chybět a nechcete v tom pokračovat???? /To byly vlastně dvě, snad mohu/ Kdyby se Vám již nechtělo pokračovat, myslím, že Vás bude o toto žádat více lidí, tak Vám i Vašim dvěma ,, chlapům,, přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, lásky a trpělivosti. /Ta je obvzlášť potřeba - mám už doma tři a děsím se toho, že i když s manželem plánujeme ještě jedno dítko, abych si ho pořááááádně užila, že to bude zase kluk/ Mějte se prostě krásně a ať Vám vše vychází!!!!!! Magda |
Bára |
| • |
25.6.2001 7:41:32
Ahoj Skokánci! Taky bych chtěla moc poděkovat za všechny příspěvky. Zatím ještě miminko nemáme, ale všechno jsme přečetli, dokonce jsem to i vytiskla a půjčovala kamarádkám co nemají přístup na internet. Všem se Vaše postřehy a zkušenosti moc líbily. Takže přeji Vám hodně štěstí, zdraví a spokojenosti a někdy se ozvěte, budete nám všem chybět.
|
Iva + Tomáš 5 měsíců |
| • |
24.6.2001 20:27:27
Ahoj Káčo, díky moc za Emiminko. Mrzí mne, že už se o Adámkovi nic nedozvíme. Každý měsíc jsem netrpělivě očekávala další pokračování a těšila se na Adámkovy pokroky. Kdyby se ti tedy ještě někdy chtělo, dej vědět, jak se všichni máte. Posílám moc pozdravů Adámkovi i Skokymu a ještě jednou díky.
iva |
| • |
24.6.2001 11:35:20
Ahojte Skokánci!
Kačko, Tvoje Emiminko jsem četla od samého začátku a vždycky jsem se moc a moc těšila na další díl, hlavně v těhotenství, kdy jsem se potřebovala uklidnit, že vše je v pořádku. Pamatuju se, jak jsem manželovi ukazovala fotky Adámka z porodnice a záviděla jsem ti, že už to máš za sebou.Můj Mareček se narodil týden nato, takže Tvoje příběhy jsem mohla vždycky porovnat s náma a opravdu je to podobné. Navíc jsem se s manželem taky seznámili na internetu, tak máme vlastně taky Emiminko. Přeju Emiminkám i ostatním miminkám, ať se mají krásně a jsou zdravé, šťastné a v pohodě. Alice s Marečkem |
| • |
23.6.2001 22:07:59
ty mě teda pekne štveš !
To jdeš pracovat, či co ? Maš tak krásnýho chlapečka a už se s nim nechceš chlubit. Tak se alespon obcas v RODINE ozvi. Tak jsme si na vas zvykli, prožívali jsme všechno velmi podobne a ted konec. Mejte se moc hezky a treba se my nebo ti nasi kluci nekde nekdy potkame. Budte stasni. |
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.