| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Příkrmy

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
  • 
9.4.2004 18:01:20
Ahoj, mám dcerku 7 a půl měsíce, přikrmovat jsem začala týden před 7.měsícem a spíše si říkám, není-li to příliš brzy...Od několika pediatrů vím, že do osmi měsíců by plné kojení mělo stačit a myslím, že i trend půjde tímto směrem. Já dávám kolem poledne "zeleninu" - zatím jen mrkev, rýži a jednou byl brambůrek. Z ovoce jsem zatím dala spařené jablíčko a banán. Doktorka mi řekla, že když nějaký den vynechám, nic se neděje. Žádné jiné pití také nepřidávám, v noci kojím asi 3x.
Co se týká množství, snědla dcerka max. 10lžiček, někdy už končíme u třetí, obrátí se jí žaludek, celá se oklepe a je hotovo :-) Je veselá, pěkně "napucaná" a mám pocit, že jí opravdu nic nechybí. Někdy méně je opravdu asi více. Kamarádka kojila obě děti až do roka.
  • 
18.12.2003 21:39:15
Mám stejné zkušenosti, s tím rozdílem, že náš syn jedl po mrňavých porcičkách až skoro do 1,5 roku a byl živ téměř výhradně z kojení. Okolo půldruhého roku se to o něco spravilo, ale většinou se stejně musí něčím zajímavým zaměstnat a teprve pak se může čímkoliv krmit.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.