| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou Mělník

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 121 [Dalších 101 >>]
Andrea Sobasová, Jakub 11 dní
  • 
22.5.2009 11:26:57
Před jedenácti dny jsem v mělnické porodnici porodila zdravého syna Jakuba. V porodnici jsem strávila dvanáct dní, z toho sedm dní před porodem. Za tu dobu jsem poznala chod porodnice a novorozeneckého oddělení. Jsem ráda, že mé zkušenosti jsou pouze kladné a mohu tak poděkovat nejen panu primáři a lékařům, ale především vlídným a vstřícným sestřičkám, porodním asistentkám i ostatnímu personálu. Po dobu pobytu v porodnici jsem se díky nim cítila uvolněně a nebála jsem se na cokoliv zeptat, protože vždy mi bylo vše laskavě vysvětleno. Byla jsem spokojená jak s profesionálním, tak lidským přístupem lékařů a sestřiček k maminkám. Speciální dík patří porodní asistentce Zdeňce Řezníčkové, která se o mě celou dobu porodu vzorně starala a Dr. Řezáčové a sestře As. Foukalové, které pomohly mému děťátku na svět.

Andrea Sobasová
30.3.2009 8:39:34
Hanulko86,

chápu Tvé rozhořčení, zvlášť když šlo malému o život....Ale v mělnické porodnici jsem rodila před téměř 2lety a i když nebylo vše dokonalé (s odstupem času také vidím samozřejmě mnohem více nedostatků), nelze tímto způsobem urážet a nadávat. Stěžuj si na postup lékařů. Pokud najdeš čas nadávat na netu, najdeš i čas na sepsání stížnosti. A máš-li to podloženo lékaři z Prahy, určitě se něco dít bude.
Ale i když mělnická porodnice není rozhodně žádné špičkové pracoviště co do vybavení, já měla LUXUSNÍ porod (právě díky péči lékařů)a za tím si stojím. Příště jdu rodit zase tam.
Ty budeš mít samozřejmě volbu jít jinam.
29.3.2009 12:52:19
Urážet.....neurážet......ale pokud doktorka není schopná dělat práci jak má,tak at se na to vykašle.......!!!Nebo se bude čekat až někoho díky své hlouposti zabije??????
rebelkak
  • 
29.3.2009 9:55:43
bylo určeno pro Hanulka86, jinak urážet je tak snadné, docela by mě zajímalo, čím je sama pro lidi užitečná, co umí,ČJ to nebude
rebelkak
  • 
29.3.2009 9:52:06
co ta čeština? o něčem vypovídá....
28.3.2009 11:51:10
Tak do téhle porodnice už nikdy........porod i doktoři byli v pohodě,jen ty pipky na novorozeneckym vážně otřes,nevím na co tam jsou..........když se nám narodil Petík,tak měl šeleti na srdci,co jsme byli v porodnici,tak ho pořád strkali na monitory a nic víc,pak pani doktorka Uhrová mi řekla si zavolám panu doktorovy na srdíčka,ten sice měl plno,ale vzal nás po 14 dnech,při kontrole nás poslal rovnou do Motole a tam Petíka hned operovali jelikož zjistili,že má vážnou srdeční vadu a že jsme přijeli na poslední chvíly,že už kolaboval......tak ted mi někdo řekněte,jestli je to normální,když to zjistí hned po porodu,že není něco v pořádku,tak proč ho ty kravky nevzali k p.doktorovy hned,aby zjistili proč ty šelesti tam jsou............Mělník-novorozenci-----OTŘESSSSSS
30.8.2008 15:33:46
Rodil teď v srpnu někdo na Bulovce? Já se tam chystám každým dnem a chtěla bych vědět, na co se mám připravit. Před 2 lety to bylo výborné, ale bojím se, že při letošním návalu to už nebude ončo. V roce 2006 jsem tam byla ten den prakticky jediná rodička.
Pavla Cerna syn 12let,dcera 10 dní
  • 
29.8.2008 21:06:26
V Mělnické porodnici jsem rodila 19.8 2008.Byla jsem moc spokojená přístup paní doktorky Vašutové byl úžasný a porodní asistentka Minaříková je taky moc hodná.Dětské sestry jsou taky bezva až na jednu vyjímku,ale ta se vždy nějaká najde.Prostě pokud bych mněla ještě někdy rodit tak jedině na Mělníku.
matahari+T 06+A 08+S 10
7.8.2008 19:40:54
S Mělnickou porodnicí mám ty nejlepší zkušenosti, a to hned dvojí. První porod byl akutní císař a druhý císař plánovaný. U druhého byl manžel, vše probíhalo ve větším klidu....ale oba pobyty v tomto zdrav. zařízení byly opravdu příjemné: u prvního porodu (18 hod. kontrakcí, pak aukutní císař kvůli špatným ozvám )musím vyzdvihnout citlivý přístup por. asistentek a paní doktorky Dorňákové, pana doktora Krcha i sestřiček na JIP. Ale i profesionalitu a perfektní provedení zákroku, i přes to že byly Vánoce.
I když si myslím, že první porod nebyl zrovna lehky, Mám i na něj krásné vzpomínky. Doktoři a gynekologické sestřičky zaslouží jedničku s hvězdičkou. Dětské sestry...to už je horší, i když se mi to podruhé zdálo trochu lepší (ale asi tím, že druhorodiček si tolik nevšímají a naopak mamimky, co už doma jedno miminko mají, vědí jak na to a nenechají se detskými sestrami rozhodit). Druhý císař byl úplně v pohodě, byla jsem při vědomí pod spinální analgezii a opět vše super (přístup, krásná jizva :-) atd...)
POkud se vrhneme do třetího miminka, tak budu stoprocentne zase rodit na Melniku, protože pokud je miminko i maminka behem těhotenství v pořádku a neočekávají se nějaké komplikace, kvůli kterým by se mělo volit nějaké specializované porodnické centum, pak je mnohem pro rodící maminku mnohem důležitější osobní přistup lékařu a sestřiček, který ve velkých nemocnicích rozhodně nezažijete. Porod zůstava stale porodem, psychika v něm hraje velmi důležitou roli.
Iva T.
  • 
9.6.2008 12:47:56
Tak mile maminky, jak to tady ctu, tak mam takovy dojem, ze ta ona detska setra, na kterou si stezujeme, je stale jen ta jedna a ta sama! Moc me mrzi, ze jsem se nepodivala na jemno, protoze i po roce od porodu na ni mam zlost, kdyz si vzpomenu. Je prece skoda, aby jedna takova kazila maminkam pobyt v jinak velmi prijemnem a pratelskem prostredi. Treba si prispevky precte i nekdo primo z melnicke porodnice...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 121 [Dalších 101 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.