| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Městská nemocnice Ostrava-Fifejdy

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 95 [Dalších 55 >>]
denisa
  • 
27.10.2006 14:45:45
Janino moc dekuji.Prosim kdy si o ten epidural mam rict??Aby mi pak nerekli ze je pozde.
27.10.2006 13:24:16
Deniso já jsem rodila ve Frýdku před rokem a něco a EPI mi byl nabídnut, normálně mi dali vybrat, jestli chci jen nějaký oblbovák nebo epidurál, prostě naprostá svoboda. Možná záleží na tom, na jakou směnu narazíš, to je asi v každé porodnici stejné. Nicméně Frýdek byl určitě dobrá volba, byla jsem tam naprosto spokojená :-)))
denisa
  • 
26.10.2006 17:01:45
Prosim maminky,ktera jste v posledni dobe rodily ve Frydku muzete napsat jak jste byly spokojene??Jo a jestli je mozne dostat epidural??Na jejich strankach pisou ,ze jo,ale kamaradka rikala,ze ho davaji strasne malo.
  • 
26.10.2006 14:49:27
jsou to už tři roky,co jsem u Vás ležela.Do porodnice jsem přijela zhruba o půl šesté ráno,zřejmě se měnily služby,protože mě přijímala ne moc hodná sestřička,nebo si spíš myslela:áá další prvorodička,která zbytečně dělá rozruch.Ale bohužel rozruch jsem nedělala protože mi opravdu praskla plodová voda.Když mě přijaly sice si mě moc nevšímaly,ale zatím to šlo,jelikož jsem neměla bolesti.Pak už to ale šlo ráz na ráz,velmi jsem byla spokojena s panem doktorem,nemohu si ale vzpomenou jak se jmenoval,ale vím že pochází z Ludgeřovic.Byl na mne opravdu hodný a ještě musím pochválit sestřičku Lucii Vitáskovou,která momentálně je na MD.Po převozu na pokoj jsem o sobě moc nevěděla,ale vnímala jsem okolí a vím že sestřičky na tomto oddělení se po dobu,co mi opravdu nebylo dobře,o mne moc dobře staraly.Chtěla bych tímto Vaši nemocnici pochválit a říct že až budu čekat další dítě,pojedu určitě zase k Vám.Přeji hodně úspěchů.
janec 8letá dcera nyní17tt
  • 
23.8.2006 11:20:43
Ahoj holky,chci se zeptat nerodila,některá z vás v Karviné?Já tu rodila,před 8 lety a dalo se to zvládnout.Ale nyní co slyším,tak nemá z toho dobrý pocit.díky
janec 8letá dcera nyní17tt
  • 
23.8.2006 11:20:07
Ahoj holky,chci se zeptat nerodila,některá z vás v Karviné?Já tu rodila,před 8 lety a dalo se to zvládnout.Ale nyní co slyším,tak nemá z toho dobrý pocit.díky
janec 8letá dcera nyní17tt
  • 
23.8.2006 11:18:11
Ahoj holky,chci se zeptat nerodila,některá z vás v Karviné?Já tu rodila,před 8 lety a dalo se to zvládnout.Ale nyní co slyším,tak nemá z toho dobrý pocit.díky
23.8.2006 8:14:53
Dík za info,,Já se za 2 měsíce chystám rodit na fifejdy,,ikdyž slyším,že Poruba je krásná, atd..tak mě vůbec neláká. Ve čtvrtek začíná na fifkách těhu kurz,,,takže už si to tam člověk obkoukne. Je pravda,že je to taky starší nemocnice, ale když jsem před necelými 5 lety rodila v bývalém Zábřehu (současná Poruba),,tak vybavení hrůza. Pokoje opravdu hnusné, padající omítka,jenom noční stolek, žádný skříň, nic a co bylo nejhorší,že na chodbě byli pouze 2 záchody pro celé patro,,,,,no síla...Sprchy - 3 boxy,,,bez závěsu,,hnus.Aspoň na fifkách mají 2 pokoje 1záchod a 1 wc,,což už se celkem dá. Snad ale bude volný nadstandart - svoje pohodlý je svoje pohodlý. Ale nejdůležitější je zdraví miminka a rodičky,,,,,dobrý personál,,,takže to všechno přebije estetický vzhled porodnice.
Martina, syn 2 roky
  • 
22.8.2006 21:20:25
Na Fifejdách jsem sice nerodila, ale mám tam kamarádku sestřičku a když mi vypráví co všechno pro maminky dělají, aby se rozkojily, tak to jsem po porodu ve Frýdku-Místku nezažila. Chtěla jsem móóóc kojit a nesla psychicky velmi těžce, že to nešlo. Dokonce jsem se 3 týdny po porodu do nemocnice na Fifejdách rozjela, aby mi pomohli. Musím s Luckou souhlasit i v tom, že prostředí nic moc. To Fr.-M. je na super úrovni. Vše je tam nové, moderní a na pokoji jsou jen dvě maminky, které mají pro sebe jednu sprchu a WC. Jídlo tam, ale stojí taky za bačkoru. Příště půjdu zase rodit do FM, protože to mám blízko od domova. Snad už budu podruhé ve větší pohodě.
Lucie, dcera Zuzka
  • 
22.8.2006 15:46:01
Přesně před rokem jsem porodila v Mnof svou první dceru Zuzku. Na pobyt v porodnici , porod samotný i dobu na "šesťáku" mám jen dobré vzpomínky. Je pravdou , že nemocnice je v děsném stavu co se týče tech. vybavení, strava stojí taky za bačkoru , ale péče sester i lékařů je fajn. Hlavně přinutí kojit a kojit každou maminu, což se zdá ze začátku kruté, ale v dnešní době ceny Nutrilonu 250,-, velmi nutné.Mnof má vysoce erudovaný personál- děkuji jim za vše!!!
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 95 [Dalších 55 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.