|
|
17.1.2006 10:33:46
Ahojky, už nebydlím v ....., provdala jsem se a přestěhovala za manželem, bylo to jediné možné řešení, pomalu se vše uklidňuje. Policie mé napadení odložila, ale odvolala jsem se na státní zastupitelství, tak čekám na výsledek...Se slabochem komunikuji občas přes sms, zatím mi ještě nevrátil dva mobily, druhé auto a v únotu budu teprve v novém bytě rozbalovat věci, které jsem si od něj přivezla, to co jsem zatím vyndala bylo vždy poškozené, nábytek nechal na děšti na elektroniku vyřezal šroubovákem nějaké kraviny, no exot...
|
Nanyna, dcera 9let |
|
|
13.1.2006 10:08:45
nějak mi "uteklo" oslovení:), omlouvám se...
|
Nanyna, dcera 9let |
|
|
13.1.2006 10:07:30
jak je? Mrkla jsem sem zase po dlouhé době... Přeji Ti ještě dodatečně (pokud možno) úspěšný a hlavně klidný rok 2006. Ozvi se, pa N.
|
|
|
12.1.2006 14:43:36
Ahojte holky, tak to já mám proti vám procházku růžovým sadem. Omlouvám se, ale to, že zažíváte takové hrůzy jsem nevěděla a je mi to upřímně líto. Kdybych mohla nějak pomoci, určitě to ráda udělám. Můj ex je darebák, ale "naštěstí" pro mě a děti jde jen o druch psychického násilí, je to chudák a všechno dělá jenom proto, aby získal byt. U nás k fyzickému násilí nikdy nedošlo a jsem si jistá, že pokud by v budoucnu mělo, tak leda z mojí strany:-). Takže pro vás řešení nemám. Mě to vždycky nějak vyšlo, prostě jsem měla štěstěnu na svojí straně. Když sebral peníze a my jsme měli jen rodičovský příspěvek, naskytla se mi brigáda. Pak jsem tam mohla nastoupit do zaměstnání, byla jsem u kartářky, dohodila mi právníka. Když nás vykradl a nám zůstala jenom rychlovarná konvice, zjistila jsem, že mám kolem sebe hodně kamarádů, kteří nám chtějí pomoct. Když už to vypadalo, že se budu muset zadlužit a jemu vyplatit peníze, aby mohl pěkně s tou svojí ...... sedět v teplíčku, podařilo se mi dostat k nejlepšímu právníkovi. Vždycky když jsem to všechno viděla černě, najednou svitla naděje, že to nebude tak horké. A co se týče toho, že mi domů neustále vodí tu ženskou??No tak aŤ, proti tomu co prožíváte vy, je to opravdu procházka růžovým sadem.
|
|
|
12.1.2006 13:05:38
Doufám, že už nám to Ministerstvo vnitra schválí, tak už bych chtěla něco dělat a nedá se vůbec nic. Doufám, že tam už úřednící žádné závady nenajdou...Jinak jak je??? Jsem s Tebou!!!!!!!
|
|
|
12.1.2006 13:02:06
VVesco, čauky, jak je? Jsem s Tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
VVesca |
| • |
12.1.2006 11:55:56
Ahoj Míšo!Víš,já jsem od bývalého manžela odešla i s dětmi.Řekla bych,že jsem jiné řešení nenašla.Proto mě zajímá jaká jiná řešení jsi měla na mysli.Bohužel už to u nás došlo tak daleko,že jsem se bála jak o svůj,tak o dětí život.Obvolávala jsem všechny možné linky bezpečí,občanské poradny,sdružení,ale nikde mi nebyli schopni poradit konkrétně,až známý policista mi poradil,ať se obrátím na péči o dítě,kde mi zařídili azylový dům.Pár týdnů jsem se musela skrývat a i přes to mě býv. manžel ještě několikrát napadl.Také jsem za sebou musela nechat práci,byt majetek.Starší dcera musela přestoupit na jinou školu a mladší na školku.Jiné řešení jsem neviděla a ani lidé z mého okolí.Mohla bys mi tedy napsat,co jsi vymyslela ještě dalšího???A ještě bych Ti chtěla napsat,že si myslím,že ne vždy jde se agresorovi postavit čelem,zvlášť,když se neštítí toho,použít proti matce její vlastní děti.Rozhodně jsem nechtěla,aby mé dcery vyrůstali v takovém prostředí.Děkuju za odpověď.
|
|
|
12.1.2006 11:35:45
Míšo, vše je relativní. Opustila jsem všechno syna, rodiče, všechny známé, město ve kterém jsem žila víde než dvacet let, zaměstnání prostě vše, jako bych emigrovala...jenom proto, že jsem se ho chtěla zbavit a nebýt pod jeho vlivem...jinou cestu jsem nevymyslela, prostě to nešlo, je to hrozný není to vůbec lehké, ale zbavila jsem se ho!!!! že by mě před ním uchránila policie je směšné...až by mě zabil, tak by to odložili, že pachatel není znám...toliko moje zkušenost
|
|
|
11.1.2006 15:02:02
Ahoj, tak další taková co si vzala toho nejlepšího na světě??
|
| • |
10.1.2006 22:00:17
Ahojky Míšo!Docela by mě zajímalo konkrétně,co máš na mysli.Myslím ty řešení.Mohla bys to popsat do podrobností?????Dík,VVesca
|
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.