| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Bruntál a.s.

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
  • 
1.11.2008 17:57:07
v Bruntálské nemocnici mi brali krev sestra mě 6 píchla a nebyla schopna odebrat krev a ještě na mě řvala.. Hrůza. Tak letěla pro někoho jiného ať mi ji odebere. Tohle jsem nezažila...Aragance a neschopnost sestry ble fuj, už nikdy více!!!
Misa a syn
  • 
22.1.2008 13:29:18
sve prvni dite jsem rodila v Rymarova-bylo to uzasne sestricky lekari a uklizecky take.Bruntal byl hrozny pan doktor uz ani nevim jak se jmenoval starsi slovak no hruuuuuza a des.Jeste ze ji zavreli
  • 
5.11.2007 9:38:00
Patřím k maminkám, které byly v Bruntálské porodnici spokojené. (Sestry byly buď hodné nebo jsem je odzbrojila svými "lichotkami" :-)
Dovoluji si poradit budoucím rodičkám /ať už budou rodit kdekoli/ : Pokud se mi nějaká setra nezdá přívětivá, stačí jí zalichotit či říct, že chápete, že její práce je náročná a ještě málo placená. Uvidíte jak se jejcih nálada vůči vám změní. Chápu, že někoho to bude stát překonávání, ale uvědomte si, že sestry jsou taky jenom lidé, mají své rodinné i finanční problémy. Přijdou do práce a mají se 12 hodin denně usmívat.... Ano, mají sice v náplni práce starost o pacienty, ale nejsou našimi otrokyněmi.
1.8.2007 15:24:08
pro informaci všech se rodí v Krnově.
Adéla Bestová
  • 
4.4.2006 9:54:49
Vážená Krištofová - personál má povinnost chovat se slušně ke všem maminkám,ne jak si kdo zaslouží.S matkami po porodu cvičí hormony,což se sestřičkami ne,tudíž by neškodilo trochu empatie a tolerance.Jinak kojení je i podle WHO a české laktační ligy PRÁVO matky,nikoli její povinnost! Takovou jako jste vy bych tedy v porodnici potkat nechtěla,i když jistě existují mnohem horší..
Křištofová
  • 
3.4.2006 18:00:23
Každý máme svůj názor a jen hlupák nazývá druhé tím čím je. Když už máte nějaký názor dá se říci i jinak.Setříčky se chovají ke každému tak jak si zaslouží a jak je ochoten se chovat on ke svému dítěti.S takovými maminkami jsem se tam taky setkala jsou hrubé a neochotné kojit a hlavně nedokážou ustoupit ze svých neřestí tak hážou svou neschopnost na jiné.
Křištofová
  • 
3.4.2006 18:00:18
Každý máme svůj názor a jen hlupák nazývá druhé tím čím je. Když už máte nějaký názor dá se říci i jinak.Setříčky se chovají ke každému tak jak si zaslouží a jak je ochoten se chovat on ke svému dítěti.S takovými maminkami jsem se tam taky setkala jsou hrubé a neochotné kojit a hlavně nedokážou ustoupit ze svých neřestí tak hážou svou neschopnost na jiné.
Andy
  • 
15.3.2006 23:35:19
Taky jsem z Bruntálu, ale s pověstí Bruntálské porodnice, bych tady rodit nechtěla i kdyby mi platily. Nejedna nepříjemná sestřička a přístup vůbec, volila jsem pro první porod malou, ale snad jednu z nejlepších porodnic v Rýmařově. Bohužel ten druhý porod jsem musela absolvovat tady, škoda do Rýmařova jezdily rodit maminky z velkého okolí, zavřeli ji.
frz
  • 
6.3.2006 23:31:11
ty hlopá husičko vždyt neviš o čem mluviš,br.porodnice je otřesná!!!!!!
  • 
3.3.2006 18:45:38
Konečně mám možnost poděkovat všem pracovníkům Brun.PORODNICE.Mám dva syny 3roky a 1rok na oba porody budu vzpomínat vždy s velkou radostí.Když si na tyto chvíle vzpomenu mám krásný pocit, že to bylo oprav to nejkrásnější co jsem v životě prožila.Jsem až z Města Albrechtic(asi 50km od Bruntálu)porodnici jsem si vybrala pro špatnou zkušenost s por. v Krnově.Přepich není vždy ten nejdůležitější pro krásný porod.Jezdila jsem zde i do poradny K panu prim.Tallovi a byla jsem velmi spokojena.Můžu říct to dojíždění stálo zato.Dnes když se dívám na své syny jsem si jistá že jsem tímto rozhodnutím udělala pro ně to nejlepší a pro nás s manželem taky.Opravdu moc všem děkujeme.Naše celá zatím čtyřčlená rodina.
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.