přejeme k zítřejším narozeninám Míše vše nejlepší!!!!!!!!!!!!doufám,že to nemám napsané špatně

byla jsem v pátek na bambiriádě a bylo to super
v neděli odpol si eliška stěžovala na bolení v krku,usnula a večer se probudila s pláčem,že nemůže polykat,tak jsem s ní sjela do thomyerky na orl a má angínu a antibiotika,ale hned v pondělí se jí udělalo dobře a o dnešku nemluvím.to už jí vůbec nic není.
a s atb se prý nesmí na sluníčko,tak dřepíme doma do pátku,pak jedeme na chalupu
obkladač je suprovej,má přes polovinu hotovou,chtěla jsem v pátek už opravdu malovat,ale mám již 13 dní rýmu,tak mi babi radí,at to nechám,až mi bude úplně ok
asi jí poslechnu,nebudu se mu tam motat a prostě to vymaluju úplně nakonec
příští čt jedeme s březnátkama na srazík-na 4 dny,tak se těším,ale mám z toho i strach,bude nás tam dost
potom plánuju být už pořád an chalupě,co to půjde,doufám,že nám do toho opět něco nevleze..nějaká nemoc apod
aby si aspon v červnu užila školku,mrzí mě,že tam nechodí,pak budou zase prázdniny a pak bude s jinýma dětma
babička je od včerejška v nemocnici a dnes jí zjistili vřed a celou špatnou žaludeční stěnu,pohrozili jí operací a ted čeká na "platný" verdikt
co miminko?a jak jste na tom se zdravím??co monda?nepotkáváš jí?chodí sem vůbec??