ahoj,
já prožila několik takových vztahů....a vždy jsem si pak našla dalšího alkoholika,,,,
pokud ti chlap nabančí, NEMÁ tě rád a už nikdy nebude,,,věř mi, je to zkušenost a zůstávat s chlapem,který si tě neváží nemá cenu...
kašli na dluhy,,,,tak je hold budeš muset platit,,,,ale máš šanci,že bude líp...když s ním zůstaneš, šanci ztratíš,,,
mě to stálo 200 tisíc....
před 4mi lety jsem utekla před jedním...v těhotenství si taky nedal pokoj,,,dítě se narodilo postižené,,,,než jsem se z toho všeho dostala trvalo to 2 roky a nebylo to vůbec příjemné,,,spíše naopak,,,trapní policajti a ještě trapnější soudy,,,,ale TEĎ jsem šˇastná a spokojená a s odstupem jsem schopna uvědomit si, jak je dobře,že jsem se nenechala ukecat abych se vrátila zpátky,,,a VĚŘTE,ŘE ALKOHOLICI,GAMBLEŘI A JINÍ ZÁVISLÁCI JSOU MISTŘI V UKECÁVÁNÍ,,,JE TO JEJICH SPECIALITA,,,,
A JAK SE MI TO PODAŘILO?
NESNESLA BYCH KDYBY MOJE DĚTI VIDĚLY, JAK JEJICH OTEC MLÁTÍ MATKU,,,KLIDNĚ AT MĚ ZABIJE,,,,ALE DĚTI SI NEZASLOUŽÍ, ABY TÍM TRPĚLY,,,OVLIVNÍ TO PAK CELÝ JEJICH ŽIVOT,,,,VIDĚLY BY V TOM SVŮJ VZOR A STALY BY SE Z NICHNÁSILNÍCI NEBO OBĚTI,,,A ŠLO BY TO DÁL...
DRŽÍM MOC PĚSTI A PŘEJU SÍLU
JINAK MI POMOHLI V DONNĚ...251 511 313 DONNA
Linka pomoci obětem domácího násilí