Re: třetí císař a sterilizace
Hataiko ja taky uvazuju o tretim ditku a soucasne sterilizaci (pokud se nam tedy jeste treti nekdy povede). Doktorovi jsem to rikala jeste cestou na sal na druheho cisare. Moc nadseny nebyl, ale rekl ze s tim bude pocitat :-). Po operaci mi pak hned hlasil jak si dali zalezet :-)).
Po sestinedeli mi rekl at pockame alespon dva roky a pak ze by riziko nemelo byt o moc vetsi nez po jednou cisari. Nicmene nejake riziko je vzdycky... Napis pak prosim jak se ti dari at vim co me ceka..
A jen pro poradek. Prvni CS byl planovany pro nepomer (jsem prcek, dite odhad ke 4 kg) a s epiduralem, druhy neplanovany mimi melo byt mensi, ale stejne se neveslo, porod nepostupoval a meli strach me nechat nejak dele trapit. Nakonec mi to delali v celkove, meli tam nejakou nesikovnou anesteziolozku nepovedlo se ji pichnout mi spinal :-(. To me na tom mrzi nejvic ze jsem miminko nemohla videt hned po narozeni a pak to ze nerekli vcas mazelovi aby si sel maleho vyfotit. Tak nam uplne chybi ty prvni fotecky :-(.
Odpovědět