Re: septum uteri
Ony ty vady jsou asi psané ve sledu dle složitosti. Já měla prvního kluka v necelých 21 letech a byla jsem hloupá a neptala se na to, jak to tam vypadá, psali mi uterus bicolis bicornis - ještě před porodem. Nyní chodím ke gyndaři, co mi dělal toho 1. císaře, ale on si nepamatuje. No a v 2. těhu - s odstupem 10 let jsem se na to neptala zase z důvodu, že byly starosti s malým a to bylo moc důležité a tohle bylo fakt odsunuto na okraj. Akorát mi tehdy říkala primářka, že nemám 2 dělohy, takže mám jednu s nějakou formou přepážky. Jinak u 1. těhu jsem byla 2x hospitalizovaná - jednou mě hnala mudr. do nemocnice, že prý krvácím, akorát, že to viděla jen ona uvnitř, nic ze mě neteklo. Myslím, že spíš měla strach a měla by mě raději v nemocnici, pak jsem jednou vážně začala krvácet, ale nic vážného to nebylo. No a v 2. těhu jsem špinila od 5.tt do nějakého 25.tt, měla jsem jednu hospitalizaci 5-6.tt a pak jen moc a moc ultrazvuků, které nic neprokázaly. Jen do toho ti dotyční koukali asi jako husy do lahve, protože neviděli tak velkou vrozenou vývojovou vadu mého synka. GRRRR. Jsem na ně moc naštvaná..............
Odpovědět