Lidunce o kojení:-)
Lído! My jsme to s tím ukončením kojení taky neměli jen tak. Filípek se mi smál (jak Ty říkáš:-)) už docela dlouho, takže jsem na tom trvala více méně já. Pak, když mu bylo občas zle-zoubky nebo bůhvíco-, tak se sám dožadoval, ale někdy to bylo i po dvou dnech, tak toho moc neteklo a tak mě při sání bouchal rukou do hrudi:-) No a nakonec jsem se rozhodla, že bych mohla skončit a konečně si dát panáka :-), takže jsme to 19.1. ukončili definitivně a s lítostí musím konstatovat, že to Filípek snad ani nezaznamenal. Mlíčko trošku mám ještě dnes a tento týden se mi broučínek třikrát drápal do výstřihu, ale vypadalo to, že vlastně ani neví, proč to dělá...-) Jenom když jsem před ním nahatá, tak mi ukazuje na prsa a říká jeho oblíbené "mamam" (to znamená "hamham" a říká si tak o jídlo i o pití, což se naučil jako výlučně kojený), jenomže potom ho zaujme, že nemám pindíka jako on a táta, tak mi "tam" ukazuje a říká "ťoťo" a pak se chytne za plínu jako Michael Jackson a opakuje "ťoťo" :-)))))))))))) Je báječný, a je smíšek po tatínkovi. Někdy mě trochu mrzí, že už ho nekojím, ale užili jsme si to dost.
Je super, že Ti ty homeopatika tak dobře zabírají. Všechno bude v pohodě, neboj, žádný zánět nebude a vy dva to zvládnete na jedničku!!!!!!! :-)))))
Odpovědět