Re: zakulacování
Ahoj, nic si z toho nedělej, že přibíráš, schválně jsem se byla podívat do svojí průkazky a ve 20 týdnu jsem oficiálně měla 4,5 kg navíc, jenže průkazku mi zavedli až v lednu a předtím byli Vánoce, takže určitě to musí být ještě o 2-4 kg víc, předtím jsem se moc nevážila a tak přesně nevím. Jenže já měla s váhou vždycky problémy, takže mi to bylo jasný, že v těhotenství přiberu. Teď jsem v 31 týdnu a mám navíc už 11 kilo. Ale za minulý týden jsem přibrala jen 0,5 kg, přesně jak se má a poslední dobou mám pocit, že přibírám jen mimčo a vodu. Tak snad s těmi 20 kg do porodnice nepojedu, kdoví :-)) Každý to má jiné, příroda ví co dělá a jestli se nepřejídáš k smrti, tak tvoje tělo má prostě svůj program a jede podle něj. Kamarádkám příště odsekni nebo jim rovnou řekni, že o tom nechceš mluvit, že pro tebe jsou důležitější věci kolem těhotenství a oni ti dají pokoj. Záleží spí na tom, co bude po porodu a to vědět nemůže, každý to má fakt jiné. Někdo při kojení zhubne a přítelova ségru začala zase hubnout až když přestala kojit. Držím ti palce, aby se ti podařilo myslet na jiný věci než na svou postavu, i když mě to občas dělá problémy taky. Přijdu si teď spíš jako buldozer, při výce 170 cm už mám 91,5 kg. To jsem nikdy neměla, a hlavně mám starost co na sebe, ale teď bejvám kolikrát tak utahaná, že už je mi to vlastně jedno. ak se měj a mysli jen na samé krásné a příjemné věci a bude ti líp.
Odpovědět