| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kde rodit

10.8.2006 8:51:17 Lenka, 1 dítě

Re: Porod jsem nezvládla - jak tedy rodí profesionálky?

To je mi líto. Já jsem rovněž rodila v Motole 9.2.04 a mám zcela opačnou zkušenost. Milá porodní asistentka, která semnou byla celou dobu (ale ne moc dlouho voda mi praskla ve 4 hodiny a Ondra byl venku v 7,55 hodin). Zůstala se mnou i když se v 7 ráno měnila služba a dokonce jsem měla to štěstí, že mne rodil doktro, kte kterýmu jsem chodila na poradnu. Já to měla jiný v tom, že po tom, co jsme asi v 5 hodin přijeli, jsem šla rovnou na monitor a už jsme byli jenom na sále, takže jsem taky jenom ležela, ale bylo mi řečeno, že si můžu lehnout do jaké polohy chci, takže do porodu jsem si ležela na boku a vydýchávala kontrakce. V každé porodnici se vždycky stane, že někdo má to štěstí a někdo ne. Já můžu děkovat bohu, že jsem to měla "dobrý". Znám mamky, který měly špatný porod, a proto už další dítě ani nechtějí. Ale věřím, že po čase se stejně rozhodnou, že to ještě risknou. Přeju hodně štěstí a spokojenosti a ať na špatné vzpomínky brzo zapomenete.
Odpovědět

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.