2.8.2006 16:20:39 Lili :-)
Prazdniny...
Ahojky IHope :o)
Dneska jsem rano vídela ve zpravach,ze v NY maji 40.stupnova vedra..boze,jak jsem jim zavidela,kdyby nam tak chteli sem poslat alespon 10.stupnu..pleas!!!Ale chudaci tam kolabuji..tohle pocasi je vazne na prd...ani velka vedra nejsou fajn a tohle,co tu mame ted taky ne.Nosime kalhoty,nemuzem se jit koupat,bez slunicka..to neni leto.uprimne rajei to,co tu bylo jeste minuly tyden.
No presne..nemci nosi gumaky jen jak kapne z nebe..a me se to libi..nenoseji takove humpolacke,ale barevne,vesele a me vzdy kdyz sem prijede kamaradka z Prahy,tak rika:tohle si obout a jit s tim na Vaclavak,tak me zavrou za potulku :-D A my s tim chodime vazne vsude i do centra na Marienplatz,na Stachus do obchodu..me se to libi,kez by to slo i v CR :-(
Ja jsem primo z Prahy,ale bydlime na okraji ne v centru,to bych nemohla,ale mam pribuzne a zname i po republice.Pojedu za babi ta bydli na Ceskomoravske Vysocine,druhakousek od nas a pak se chystam delat nejake vylety po Morave.Me se hrozne libi,ale byla jsem tam jen jako mala a ted jako velka malo,tak uvidim kam se dostanu.Prijede mi i navsteva tady z Nemecka na par dnu,omrknout Prahu,takze si prohlidnu i ja po 2.letech znovu velou Prahu a pamatky a snad bude fajn,jo uz se tesim.zitra mi prijede navsteva az do nedele,tak jen abych zkloubila praci a navstevu a bude fajn.
Preji Ti krasny den a mej se krasne Lili-München
Odpovědět