Re: Krásný májový den:-)
Jojo, buďme optimisté;-) Pračku tatík možná ještě zresuscituje a v nejkrizovějším případě nám bábuš chtěla půjčit na použitou lednici, tak bych jí v nejhorším otravovala a půjčila si na těsnění. Ale že to pořekadlo o pos..... a haj... na něj spadnutém krásně funguje, co?;-) To vykecání tady mo bodlo, hned se cítím líp. hlavně že jsme zdravý, to ostatní se dá vždycky doladit.
Sem se ani nepochlubila - v sobotu jsem viděla týdenní miminečko. Je nádherný! Ale přesto mě pudy nechytily, tak sláva, snad už budu vůči miminkům imunní. (Zato chudák Honza v neděli obrečel, že už natrvalo odvážíme postýlku;-)) Mohla jsem si ho i pochovat, ale nenašla jsem odvahu. Já už bych to snad ani neuměla, je to tak malinkatý, nemá ani 4 kg (to vůbec neznám), pořád je to tak novorozenecky stočený do klubíčka. Přece jen jsem si říkala, jsem cizí člověk, neměla bych k čerstváčkovi moc blízko, kdo ví co na mě lidi v MHD naprskali za bacily, tak aby to maličký ještě neodstonal. Snad bude příležitost na pomuchlání až překonají šestinedělí.
Odpovědět