| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kde rodit

2.4.2006 20:06:09 Dana + Kryštof říjen 2006

Re: Porod v Opavě - to je jiné kafe

Ahoj Leni,
děkuji za odpověď. Už jsem si pomalu začínala myslet, že na internetu brouzdají jenom maminky z Prahy a okolí :) protože v diskuzích se hodně bavily o pražských porodnicích...
Já jsem byla před čtyřmi lety navštívit kamarádku po porodu v nemocnici ve FM a vím, že je to tam celé nové a pokoje hezké. Spíš by mě zajímal ten přístup personálu, osobně to taky trošku znám, protože jsem tam byla loni na menší gyn. operaci, sestry i doktoři byli v pohodě, ale já jsem tam strávila jen necelé dva dny a taky si myslím, že u porodu je to asi něco jiného...
Zajímá mě, jak tam probíhá příprava na porod (1. fáze porodní), jestli je tam třeba možnost relaxu ve vaně, máš tam svoje soukromí, nebo nás tam bude "hekat" více najednou? A taky jaký mají sestry přístup k prvorodičkám, děsím se takových těch připomínek typu "nebuďte hysterka" apod... Dávají tam miminko hned po porodu mamince, nebo mi ho odnesou a půl hodiny ho neuvidím? Snažím se věřit, že tohle už je dnes běžná praxe, ale...
Odpovědět

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

Všechna témata

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.