18.10.2005 12:19:03 Rena
Re: Ahoj
Talie, tak s tím spaním, to je fakt trochu legrační:) Pro Tebe ne, když se pak jen kvůli tomuhle nevidíte. On ani neví, jak jsi tolerantní. No já bez toho svého taky dlouho nevydržím, stalo se to jen jednou tohle léto a o moc dýl než dva týdny to nebylo.Jen co jsem zapomněla na to, co mi vadilo. Ale teď mám opravdu pocit, že to už dál k ničemu nevede a že ani nemám zájem. Když si představím společný život - jsou věci, které bych těžko snášela. Jsem starší, uvažuju jinak. Taky on je starší, je hodně urážlivý a stačí pdle mě málo a je konec, nemůžu mu každou chvíli říkat, že končím, už by se nevrátil, to je mi u něj jasné. Tak jsem napsala mejl, poprvé jsou v něm i výčitky nejen pocity, ale nepíšu,že končím. Jen, že nevím, co dál. Máš pravdu, je lepší psát tak, aby nic nebylo definitivní, prostě ta strategie je důležitá. Už mám zkušenost z léta. Možná, že pro něj to bude důvod pro konec, ale bude to jeho rozhodnutí, ne moje. Nevím, zatím jsem to neposlala. dík za povzbuzení. Od včerejška tu vysedávám, od včerejší zuřivosti jsem se dostala k dnešní apatii. Škoda, že to neumím brát aspoň jako Ty nebo Miri.Ale já chci někoho s kým bych jednou opravdu byla, jenže tady už to tak moc nevypadá.
Odpovědět