I mé děti už vědí, že AI může posloužit na pozadí pro rychlou poradu, utříbení myšlenek. Ten kdo má zájem hledá a loví sám následně podklad, fakta, realitu. AI je naprogramována člověkem a nikdo nejsme neomylný, nestranný a málo kdo je neúplatný, tak jako všude včetně medicíny je v IT a AI hodně lidí kteří jsou experimentátoři naprosto se vším včetně života... . Obrázek, názor a odpovědnost za rozhodnutí si musí vytvořit každý sám a nikoliv se ohánět tím, že AI mi to řekla?! ...to je nyní AI víc než právo? Navíc v zaměstnání každý neseme nějaký díl odpovědnosti, nebo se mýlím?
V práci také musíme používat roboty na kde co. Na kecičky jako, že teď máme pohodičku a nemusíme nic prakticky dělat říkám, že když pracuji sama za sebe, tak tuším, když mi ujede výsledek, kde jsem byla nepozorná a kam přibližně se vrátit. Když mi chybu udělá robot a to je několikát denně, tak musím kontorolovat všechna data. Protože nevím, jakou zběsilou kombinaci mohl vytvořit Ind se špatnou anličtinou, který si převzal mojí práci, kterou přeložil někdo bez obornosti, jiný, který paxi nikdy neviděl vypočítal a zadal nějaký počet rizik... . Jedeme v tom rok a rozhodně se práce nezrychlila, jen jí nyní místo mě, která jsem ručila do nedávna sama za vše ručíme asi všichni nebo já ani nevím, pracuje tak na tvorbě dat o 5 lidí víc, přidaná hodnota za mne 0, ale v novinách to skvěle vypadá, když 60% lidí už dneska nemusí vlastně přijít do práce a myslet. Prostě super práce, jen přijdeš a něco ťukáš, v 15 hod.. jdeš domů a jsi rád, že nemáš přesčasy - to je teda budoucnost co bude mít ten kdo ode mne práci přebere jednou. Až to vypilují do téhle dokonalosti, tak snad už moje děti budou samostatné jednotky a já půjdu prodávat lidem knihy .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.