6.3.2025 13:43:57 kysnutá knedla
Re: Oblíbený parfém
U mňa sa strieda skromné obdobie s obdobím hojnosti. A hojnosťou nenazývam len utrácanie za nadštandardy, ale i to, keď tieto veci vyhľadávam (na nete), či dokonca o nich snívam. Keď tu kedysi Federika napísala, aké pohodlné gate nosí, zasnila som sa a predstavila si kašmírové tepláky. Ešteže ma brzdia moje krátke nohy, na tie by asi bola škoda kašmíru.
Ten som si však dopriala inak - mali roláky v akcii, nevedela som ktorý, či navy blue, alebo red, tak som si "len na vyskúšanie" objednala oba. A dopadlo to tak, že mi oba aj ostali. Pravda, k tomu ma tak trochu "prinútil" MM.
Alebo som objavila značku Buga a tam by som utratila mnoho, mnoho tisíc, keby som nemala brzdu.
No a jedlo - vyše 20 rokov som bola tou, ktorá je tak nad vecou, že som si nikdy nekúpila žiaden fastfood, fakt nula. Vždy som totiž mala pri sebe nejakú svačinku. Pochopiteľne, v reštaurácii som si už ale tiež dala, bolo by divné tam sedieť a čumieť.
Ale prosto ja všade so svačinkou.
Ale od doby, čo som prepadla sushi (na dovolenke), tak mi stačí len to slovo, představa, a tak by som sa toho užrala!!! Och, len o tom píšem, a už si zas predstavujem... Minulý týžden mi syn priviezol z intru fakt mega porciu, a ja som to mala na 2x. Aj to len preto, že som bola plná, a to bola len chuťovka. Inak by som to dala celé naraz.
Odpovědět