Nejstaršímu jsme zaplatili řidičák, který chtěl. Nechala jsem mu vyrobit fotoalbum v kůži s jeho jménem. Myslela jsem že to neocení, že matka prostě byla nostalgická atp., měl tam výběr fotek od narození až doteď a ještě tak polovinu stránek volných. A on byl nadšený! Odvezl si ho i na kolej a lepí si tam dál každý rok pár fotek. Od bratra dostal velký kufr že až půjde z domu, ať nejde s igelitkou ale stylově. Využil na stěhování na kolej a dál. Nové spoření jsem mu nezačínala a ani mladším dělat nebudu. Co je potřeba k dalšímu vzdělání to se snažíme financovat, i mu jinak přilepšit, ale jinak nevidím potřebu dál šetřit. Je fakt že mu letos končí stavebko a to dostane. Jak s tím naloží už neovlivním. Mladšího 18. čeká příští rok a už se ptal jestli taky dostane svoje vlastní fotoalbum, tak doufám že ta paní co je vyráběla se tím nadále živí. Řidičák si přál dělat teď v 17., tak s tím tak nějak počítáme, ale zařizování kolem necháváme na něm, stejně jako s tím starším. A mrňata mají ještě daleko k tomu věku, tak uvidíme jak se změní situace.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.