22.2.2021 13:39:23 Jitys
Přivazování seniorů v LDN
Je vás tady určitě dost, kteří máte zkušenost se seniory v LDN. Bohužel babička už je 5.týden v nemocnici, nově užívá ATB, protože se jí po předchozí léčba ATB ve střevě pomnožila bakterie Clostridium. Asi nezvládá polykat pilulky a tak jí to podávají v kapačkách. Informace o babičce podává primářka LDN tetě. No a primářka tetě volala, že je potřeba přijít do nemocnice podepsat, že mohou babičku přivazovat. Že prý si strhávala hadičky a utíkala jim z postele.Já chápu, že to potřebují nějak zajistit, ale přijde mi to hrozné. Babička prý tetě do telefonu říkala, že ji tam přivazují jako psa k boudě. Teta se jí to snažila vysvětlit, proč to udělali, ale i tak mi z toho není dobře. Jak se díváte vy na přivazování lidí v nemocnici a jde to vůbec řešit nějak jinak? Pro babičku to musí být hrozné, nikdy tak dlouho v nemocnici nebyla, ještě za situace, kdy za ní z rodiny nikdo nesmí. Obávám se, že tu LDN léčbu nepřežije. Ale moje mamča a tety mají strach cokoliv jiného podnikat, protože se bojí, že péči o babičku doma nezvládnou. A já je chápu, ale mrzí mě, že za babičku víc nebojují :-(
Odpovědět