Re: INTERUPCE
Iris,tak se Oilie asi nepolepsila v tom aby tady vykladala jak potrat probiha,myslim si ze kazdy vi jak mini nebo potrat probiha!
Vis Oilie,mnoho zen i kdyz se "peclive"chrani muzou otehotnet,tak jako ja!Holky jsem mela brzo,takze to byl pro mne sok!Kdybych nemela lidicky ktery by me podporili a pomohly tak bych tenkrat na potrat sla ale nesla jsem protoze jsem mela dobre zajisteni ze holkam nebude nic chybet!
Kdybych tedka otehotnela(holkam jsou 3,5roku a ver mi je s nimi prace)tak bych o potratu taky premyslela ale myslim si ze bych nesla,zajistena jsem,kdyz dokazeme uzivyt dve zvladlo by se i to treti ale ta moznost potratu by tu take byla,proc? protoze jsem dost mlada,mam dvojcata kterych mam plne ruce a mela bych strach abych to zvladala psychicky!Nechtela bych mit tehotenstvy abych se stresovala a delala si velke obavy s toho jestli to zvladnu pak by se to samosrejmne ukazalo na mimcu.
Ja se chranim"poctive"ale zadna HA neni 100% a nejit na potrat jen proto ze nekdo rika ze je to"vrazda"tak to uz potom neni o tom ze to dite nechci ale o tom ze koukam na to co rikaji druhy..je to jen a jen muj zivot,ten "plod" je ve mne v mem tele ktere je jen moje!
Ja take odsuzuji "potrat"jako antikoncepci to je dost nezodpovedne,znam takove ktere to takhle berou ale kdyz se ocitnes v situaci kdyz si to"dite"proste nechat nemuzes nebo at uz ho proste nechces a chranila jsi se pak je rozhodnuti jen a jen na tobe!
A rikat tady ze se ten"plod" nema take pravo rozhodnout to je docela ujety!
Odpovědět