| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vlasy

8.7.2019 21:14:59 KoproFka

Re: zastřižení konečků nasucho

Nasucho se nechava stříhat muj syn, uz od malička to bylo nezbytne, ma v hlave vlasove víry, které pri kratším účesu (ne tedy uplne na ježka) a strihu namokro udělaly i jen nevinne kratší ofiny sikmou vlnovou... za pravym uchem mu zas vlasy rostou směrem vzhůru, absolutne nerespektují gravitaci... je to takový kadernicky oříšek .... diky bohu za dnešní modu krátkých vlasu s patkou~R^

Ma kamarádka kadeřnice mne také striha v podstate na sucho - mam rovne mikádo do podkovy. Vlasy se mi ale temer neznatelne staci, takže při tomto typu účesu a strihu namokro to mám po uschnuti krive. Vyžaduje ale u mne, abych si vlasy umyla cca pul hodiny az hodinu pred stříháním, pry ty vlasy uplne jinak "letaji".
Faktem je, ze po jejim strihu vypadaji moje vlady az do dalsiho ostrihani porad skvěle a vyjma umyti a ucesani se jim nemusím vubec nijak věnovat~R^. To je, po mnoha letech kulmovani a vselijakeho tuzeni a natáčení, pro mne neuvěřitelna uleva~z~~;((
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Zastřižení konečků nasucho Levandulka+3 8.7.2019 15:46
*Re: zastřižení konečků nasucho KoproFka 8.7.2019 21:14
**Re: zastřižení konečků nasucho Lída+2 9.7.2019 10:34
*Re: zastřižení konečků nasucho Odvolání 8.7.2019 21:23
*Re: zastřižení konečků nasucho Fern 8.7.2019 22:10
*Re: zastřižení konečků nasucho Koliha velká 8.7.2019 22:25

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.