Re: Svobodná matka
Milá Markétko,
nejprve gratuluji ke skvělému tátovi a přeji hodně štěstí miminku, na které se jistě všichni moc těšíte. Nemohu radit konkrétně, jak na to s úřady. Jen Tě chci ujistit, že manželství není JEN papír. Je to vztah. Je to jiný vztah, než vztah dvou lidí žijících "na hromádce" - nemyslím to nijak hanlivě. Jen chci říci, že ono vzájemné odevzdání se a přijetí, závazek na celý život, je nádhernou investicí do vzájemného vztahu muže a ženy. Sdílet každodenní všednost není vždy jednoduché, ale Ty máš jistě skvělého muže vedle sebe a taková vzájemná láska velmi obohatí citový život i na té "všední" úrovni. Opravdu je moc krásné vědět, že ten druhý se mi v jeden úžasný den vědomě a plně odevzdal a zároveň mě přijal takovou jakou jsem - a to není jen vzájemnou dohodou, to udělal před zraky svědků a to už má nějakou váhu ! :-) Na svatební den se krásně vzpomíná, a děti velmi rádi prohlížejí svatební fotky svých rodičů. Jestli to jen trochu jde, zkus se o to neochudit. Přeji vám všem horu štěstí :-)
Odpovědět