Bóbo,manželovi gratulace a vlastně všem dětem, ať je to na Šumavě, v Pardubicích nebo jinde. Šikulové.
Já mám Vojtu u našich, má něco s bederní páteří, nemůže se hýbat, má bolesti. Tak jsem chodili po různých vyšetřeních, prý to může být z přetížení z tenisu. Tak jen doufám, že to nebude třeba plotýnka. 5.7. odjíždíme busem do Švýcarska a to by nedal. Zvažuju, jestli věřit doktorům, když mu nikdo nedělal rentgen ani resonanci, jen ohmatával. Já se léčila půl roku stejným způsobem, tuny prášků jsem snědla a až resonance odhalila plotýnku a vzali mě na lůžko. To jsem si těch půl roku bolestí ale mohla ušetřit.
Jarko, to je super, že Kája takhle vyráží. Co já bych dala třeba jen za týden. My máme dva příměstské a pak už se různě budeme střídat s našima. Říkal psycholožce, že nejlepší prázdniny jsou ale s kámošema na chalupě. Tak jsem ráda, že alespoň tak.
Za vízo chce pennyboard. Má po Domče skateboard a loni k vánocům chtěl longboard, na tom každý týden jezdí s klukama do lesoparku. Je super, že si pár kluků ze třídy udělá čas a jsou venku, jen je škoda, že Vojta má málo volných odpolední, protože má tréninky.
Dnes ráno v půl 7 se mi vrátil manžel z oslavy (postoupili ve fotbale do II. ligy) říkám mu, jdi do vany, ani si nezkoušej lehnout. Málem prošel zdí, ale prý není opilej, to jen na něj schválně foukám a on neudrží rovnováhu. Tak jsem se rozhodla, že do 12 ho nechám prospat a pak vyrazíme na nějaký pěší výlet (za odměnu)