Trochu mi to připomíná pořady o vaření, kde si nějaký restauratér pozve Pohlreicha (nebo Gordona Ramsaye) jako odborníka, kterej mu má poradit, co dělá blbě, a když se to dozví, tak se začne vztekat a vykládat mu, že tomu vlastně nerozumí, protože si v hloubi duše myslí, že blbě nedělá nic a uslyší jen samou chválu. Mně přijde celkem normální, že nikdo neví/neumí všechno a od někoho, kdo se v něčem vyzná očekávám upřímnost, protože pochlebování mne nikam neposune. Já sice nejsem Pohlreich, ale umím udělat měkké maso, tak nevím, proč bych to neměla kamarádce poradit, když ho x let nosí na stůl tvrdý jak podešev.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.