Re: školka praha 4
A jak máš staré dítě? Zkoušela jsi státní školku? Teď právě známé nastoupila čerstvě tříletá holčička do MŠ Hudečkova (2 stanice autobusem od Budějovické), i když původně nebylo místo. Ale byli loni na zápisu. Chce to se zajímat dopředu. Tahle školka má tuším ještě 2 pobočky, kde bývá volněji.
Můj syn chodí do MŠ Fillova, tam je pokaždé velký zájem. Ve 3 letech se nedostal, takže chodil 4 měsíce do jeslí Rabassova (hned u metra Budějovická). Trochu jsem byla skeptická, ale jesle byly naprosto úžasný! Krásný zrekonstruovaný barák, vypadá spíš jako vila, herny mají celé prosklené stěny s výhledem do zahrady. Tety byly skvělé, hodně akcí - karneval, halloween, pyžamový den a pod., hodně malovali, vytvářeli, syn najednou začal zpívat a říkat básničky. Na jejich stránkách jsou odkazy na fotky na rajceti. Akorát tedy nechodili moc ven, jenom když bylo hezky. Ale to chápu při těch malých capartech. V jeslích se také chodí na zápis. My jsme to prošvihli, přihlásili jsme se v červnu po zápisu, byli jsme asi 20.náhradníci, v září nám byly nabídnuty jesle Kotorská. Já potřebovala jesle až od února a to už bylo v Rabasově místo. Jinak bývají tam děti až do 4 let, syn vůbec nebyl sám, kdo nastoupil ve 3 letech. Školné je 4000,- plus jídlo, ale pořád lepší, než soukromá školka a opravdu se jim věnovali a měli perfektní zázemí.
Odpovědět