28.12.2013 21:08:39 Miri+L&M&K
Re: Maminky prvňáčků jak se u vás ve škole známkuje?
Mladýmu taky nešlo psaní, seděli jsme nad tím denně alespoň hodinu. I když to zní tvrdě, tak to nakonec pomohlo. Nebylo to tak, že by u toho fňukal, nechtěl spolupracovat apod. Ofotila jsem mu písanku a dělal to samé, co dělali ve škole. Nakonec si ruku vypsal a každý ho chválí. Jen je to takovej neposeda od mala, tak zapomíná na tečky na i, j apod. Dvojky má tři a všechny z diktátu. Jednou zapomněl na dvě tečky, jednou to napsal vše dohromady místo slabik a jednou si spletl řádku a psal ty velký písmena výš než měl. Od listopadu dává učitelka dvojky i trojky. Horší zatím nikdo neměl. A přesně jsou ve třídě děti posměváčci, sám říkal, že někdo dostal trojku, kluci se mu smály a dotyčný brečel.
Je tam jeden kluk, který hodně zlobí a opravdu psát neumí, počítat také ne, se čtením je na tom špatně. By mě zajímalo, jestli se s ním doma učí.

Byla jsem tam na dvě hodiny, když měli den otevřených dveří. Chtěla jsem hlavně vidět, jak jsou na tom ostatní děti. Nakonec jsem byla na syna pyšná, je spíš z těch šikovnějších

Ale přijde mi, že jedou rychle. Počítaji do devítky, což známá říkala, že jsou teprve u pětky v jiné škole. To samé v Čj, byli jsme asi o osm stran ve psaní napřed. Naštěstí to zvládáme.
Odpovědět