30.10.2013 11:16:25 Alena
Aqualand Moravia 27.10.2013
Pompézní prostory aquaparku naprosto znehodnocují služby v celém areálu. Pokud už při vstupu s dětmi stojíte přes hodinu k pokladně, jistě vás to pozitivně nenaladí. Při dotazech proč tomu tak je, se žádný zákazník s námi stojící a chystající se utratit nemalou částku za služby aquaparku, nemohl spokojit s odpovědí , že je víkend, nebo svátek a že je fronta poprvé (což byla lživá informace dle jiných recenzí), když pak za pokladnami sedí pouze čtyři pokladní. Jedná se spíše o špatnou organizaci práce vedení aquaparku. Prostory, zázemí a celkový vzhled aquaparku je opravdu pěkný, nicméně každá rodina a každý návštěvník zažije další (pro nás nepřekonatelný) šok při vstupu do restaurace aqualandu. Jediným stravovacím zařízením je zde vybudovaná jídelna, která má možná dostatek míst k sezení, ale vše ostatní je opravdu zarážející. Hodinu stát ve frontě na tác a další půl s tácem na jídlo mi přijde skutečně neobvyklé a neomalené ceny za jídlo , které dosahují cenové hladiny špičkových restaurací s obsluhou mi připadají lichvářské. Guláš za 155,-Kč, halušky za 119,-Kč, králík a šťouchané brambory 139,-Kč, polévka vývar za 45,-Kč a zelňačka dokonce za 55,-Kč ,hranolky 49,-Kč a kečup dalších 12,- Kč, třetinka cocacoly za 49,- Kč, Plzeň 45,-Kč…..hned mi bylo jasné proč se na stránkách aqualandu nikdo nezmiňuje o službách v restauraci podrobně. Stravu v době naší návštěvy a dlouhé fronty vydával jeden a půl kuchaře (druhý neustále někam odcházel a když začal pokrmy nandávat na talíře vždy něco polil, nebo ukápl na tác). Nikdy jsem nezažila tak málo personálu ve stravovacím zařízení tohoto typu. Už za maličkost považuji to, že misky na polévku chyběly a personál je nestihl doplňovat a za přepážkou pro výdej jídel byl nepořádek na podlaze, kde se personál smekal při doplňování jídla a bylo tam „cosi“ rozsypaného. Po hodině a půl stání a hladovění ve frontě nám paní za kasou (která jistě ceny nedělá) s úsměvem řekla, že tyto ceny jsou již po slevách.Čtyřčlenná rodina zde musí počítat s částkou 600-700 Kč za oběd a moc se „nerozšoupne“. Chuť jídla za tyto peníze byla průměrná, všechna jídla byla spíše nedochucená, šťouchané brambory pouze mačkané ničím nedochucené - takže ještě nemůžete po takové době ve frontě čekat žádný gastronomický zázrak. Provozovatel restaurace zřejmě ví jak vydělat peníze, protože je samozřejmé, že rodiny s dětmi, které převážně zařízení tohoto typu navštěvují, jídlo a pití koupí.
Vyvážit punc frontového bojovníka do plusu můžou už jen atrakce, které jsou zábavné.
Jelikož toto není jediné zařízení v naší republice, příště raději navštívíme pro potěšení dětí aquaparky se službami na lepší úrovni. Je pouze na lidech zda chtějí čekat ve frontách a utrácet peníze za služby, které plní kapsy provozovateli takovýchto zařízení.
Odpovědět