30.8.2013 13:49:59 Carollyn
Oslava narozenin ročního dítěte
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor na jednu rodinnou akci. Jedná se o oslavu synovce, bude mu rok. Vždycky jsem se domnívala, že dětské oslavy u takových malých dětí probíhají doma v obýváku, sejde se rodina, dítě leze po zemi, potahá si hračky co dostane, vyfotí se u dortu s příslušným počtem svíček, na občerstvení pro dospělé, jsou nějaké chlebíčky, zákusky, víno, prostě odpolední domácí sešlost. Ovšem co vymysleli švagři mě poněkud překvapilo... Naplánovali oslavu ročního dítěte v restauraci, teda spíše v hostinci. Je to sice slušný podnik, žádná zaplivaná putyka, ale ani nic extra luxusního, v názvu to má Hostinec u ... a tomu to prostě odpovídá, je tam nekuřácký salónek (nijak oddělený od kuřáckého, prostě za rohem), vybavení takové rustikální, jídlo docela dobré. Večer tam není k hnutí, chodí tam normálně štamgasti na pivo. Oslava je teda plánovaná na sobotní brzké odpoledne, takže tam asi štamgastů ještě tolik nebude... Tak jsem se jako bezdětná chtěla zeptat, jestli jste někdy takovou oslavu pořádaly, někde v podobném zařízení, jestli je to běžné, nebo já jsem staromódní a představuji si to jinak. Chápu, že to myslí dobře a asi se jim nechce dělat s nějakým pohoštěním a tak to sfoukli takto. Ale moc mě to prostě k miminku nepasuje.Synovec asi bude mít místo fotky s dortem fotku s půllitrem

!!!
Odpovědět