2.6.2013 21:49:18 :-) zaregistrovaná
Re: Ma dcera se neusmiva
Koprofko, naše malá taky skoro vůbec nepláče! Bekne jenom když jí zabolí bříško, a rozeřvala se při první cestě autem - neznala ten hluk, když se něčeho hodně lekne, nebo při očním vyšetření. Jinak vůbec nebrečí! taky jsem z toho na nervy, ale dr. říká, že je to hold spokojený miminko. Ona signalizuje očima, prostě vykuluje oči a poznej co chci. Už se mi to občas daří, plenka a tak. Taky je nedonošená.
Má centrální hypotonický syndrom, ale bez příčin v genetice, nálezu na mozku a EEG či metabolické poruše, patrně je to tedy důsledek tísně v těhotenství, z toho byl ten akutní porod, prý se z toho dostane, taky jdeme na Vojtovku a Bobatha. Nošení miluje, pořídila jsem si babyvak, protože může být jenom v poloze "kolébka". Nejraději by byla pořád na ruce, na někom nalepená .. v kočárku či postýlce usne, ale očima signalizuje, že ví kde by se jí spalo líp - na mě nebo na tatínkově hrudi. Smích je zřídkavý, náhodný, a strašně legrační, když se jí to povede. Jsme 3,5 měs a necelé 2 měsíce korigovaně.
Odpovědět