Žluťásku zrovna se dívám postupně na předchozí diskuse a našla jsem i nějaké z roku 2009 a myslím, že jsem tam viděla i Tebe jako zastánce domácí školy. Bylo tam tenkrát celkem dost negativních ohlasů, tak jsem zvědavá, kam jsme se za tu dobu posunuli . Já hlavně přemýšlím na dcerou (bude mít 5 let), hrozně ji učení baví, vyhledává to sama, zvládá už učivo první třídy a chtěla bych s ní pokračovat dál. Nechtěla bych, aby v první třídě za dva roky "zamrzla". Proto mě napadá i ta domácí škola. Mohla bych se jí věnovat (a tím pádem i synovi) podle jejich tempa, ubylo by stresu, nervů z prázdnin (protože nemáme hlídací babičky, já mám za rok 14 dní dovolené, takže vůbec ani nevím, jak bychom tyto věci řešili) a je tu ještě řada dalších věcí. Navíc je tolik stránek plných inspirace, že tak nějak doufám, že by to pro ně mohlo být přínosem. Taky se bojím, co by se stalo v páté třídě. Ale vzhledem k tomu, že jsme na malém městě a potkáváme se tu běžně na kdejakých akcích nebo v kroužcích, tak by neměl být s vrstevníky problém. Nevím, možná to vidím až moc naivně
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.