| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : leden 2005

2.12.2012 8:31:05 Mirka, dvě mláďata+//

Re:

Alčo, jéje, tak to jsi mě uklidnila, že u tebe to těhu probíhalo podobně... Děkuju moc! ~x~ A rodila jsi nakonec vlastně v termínu? Já mám pořád takový pocit, že to dítě už určitě vypadne, když mě furt břicho tak tlačí. ~t~ A ani jsem si neuvědomila, že máš druhé dvě děti taky po osmi letech - a tak řekni mi, plno lidí mi říká, že to budeme mít vlastně takového jedináčka, - že to tak není, že ne!?! ~:-D Myslím, že i po osmi letech to jsou prostě děti a ne žádný poslední jedináček, že určitě dokážou být správní sourozenci a i si spolu pohrát.

Míšo, díky. To mě teda mrzí s tou prací. Ale nezoufej, - já věřím, že všechno v životě, co se nám děje, pro nás znamená nějaký posun, takže jsem přesvědčená, že nakonec budeš spokojenější. Držím pěsti, ať se povede sehnat něco, co ti bude maximálně vyhovovat.
Ta smrt Idy Rozové mě taky překvapila, - četla jsem právě pár měsíců před tím její příběh, že se stará o svého vnuka, tak mě hned napadlo, jaká to je vlastně rána...! A vy ho přímo znáte ~s~. Tak snad to ta její dcera zvládne... ~;((

Blanko, zásobuješ nás parádními příhodami ~t~.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Re: Mirka, dvě mláďata+// 2.12.2012 8:31
*Re: Re: Míša a kluci 05/02,7.1.05 2.12.2012 10:57
*Re: Re: Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 2.12.2012 18:20
**Re: Re: Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 2.12.2012 20:17
***Re: Re: Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 3.12.2012 6:8
****Re: Re: Begonie 3.12.2012 10:36
*****Re: Re: Begonie 3.12.2012 10:39

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

Všechna témata

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.