Prosím o nějaké praktické rady ohledně práce s marcipánem - jak s ním pracovat, jak upevňovat jednotlivé figurky - je třeba je nějak "lepit" - např. vodou? Neztvrdnou mi marcipánové ozdoby, když dort dám v pátek večer do ledničky a oslava bude v sobotu a v neděli? A co horní marcipánový plát - pokládá se na suchý korpus nebo na korpus potřený krémem? A pokud máte tip, v kterém obchodním řetězci se dá koupit nejlepší marcipán, tak budu moc ráda. Děkuji 
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.