| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

7.5.2012 15:14:16 alice

zamilovala jsem se do ženy, nevím co dál

Prosím o názory a ev. o radu, už jsem zoufalá. Neodsuzujte mě prosím, vím, že dělám špatnou věc. Je mi 39, jsem vdaná přes 20 let, máme s manželem 2 děti školou povinné. Poslední roky prošlo naše manželství 1-2 krizemi, ne asi dramatickými, ale přesto vleklými a ubíjejícími, hodně se toho mezi námi za posl.roky vytratilo. Manžel na nás s dětma postupně přestal mít čas (podnikání, politické ambice, regionální projekty, dobrovolnické akce a pod), často byl také hodně podrážděný a křičel na mě a děti. Byla jsem nešťastná a snažila se s ním domluvit, ale vzhledem k tomu, že je to workoholik, to prostě nešlo. Prostě všechno, co dělal bylo pro něj životně důležité. Naučila jsem se být skoro pořád sama s dětma, časem si asi i zvykla, manžel se chodil domů v podstatě jen vyspat. I naše sex.aktivity byly již minimální a většinou šlo "o rychlovku". Milenku rozhodně neměl, to vím. Před 4 měsíci nastal velký zvrat v mém světě, zamilovala jsem se, naprosto bláznivě a bezhlavě, do ženy. Ona je L a cítí to stejně. Zažívám jedno z nejkrásnějších období v životě, přesto mám výčitky svědomí. Kdyby mi před časem někdo řekl, že budu milovat ženu, považovala bych to za absurditu, dokonce jsem si ani neuměla představit tělesný kontakt se ženou, a to i přesto, že jsem již roky sledovala občasně L videa a měla L sny. Kontakt se ženou však žádný. Teď v tom lítám, rozumíme si, mám pocit, že mi narotly křídla, ale zároveň si uvědomuji, že jsem nevěrná- vlastně dvěma lidem-manželovi i jí. Neumím si představit, že bych jí neměla, můj svět rozkvetl. Ale zároveň vím, že rozbíjet rodinu nebudu, ona to ani nechce, v tom problém není. Manžela mám ráda, můj vztah k němu cítím spíše jako bratrský, kamarádský. Jí ale miluju, nikdy jsem ješět nikoho tak nemilovala....
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
zamilovala jsem se do ženy, nevím co dál alice 7.5.2012 15:14
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 7.5.2012 15:17
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Persepolis 7.5.2012 15:18
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Xantipa. 7.5.2012 15:20
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 7.5.2012 15:29
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... ...neviditelná... 7.5.2012 16:56
**Re: zamilovala jsem se do ženy, neví... ...neviditelná... 8.5.2012 9:21
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Kripka 7.5.2012 20:28
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... nickx+3 a Benjamínek 7.5.2012 20:44
*Re: zamilovala jsem se do ženy, nevím ... Aiša+4 7.5.2012 20:51
**Re: zamilovala jsem se do ženy, neví... Tragika 8.5.2012 9:13

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.